Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
uwaga! automaty Femki wyłapują słowo "majty" i wpisuje się post z hasłem zboczeniecskaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
ziemowit pisze:a Ty nie bądź taki Pisiorek, co?Femka pisze:ziemowit pisze:pokaż suche majty na dowódskaskaNH pisze:Femka pisze:no i się Skaska w majty zlała
Podłe pomówienia i oszczerstwa![]()
Trafiłam sobie
zboczeniec
w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
skaskaNH pisze:Ponawiam pytanie Varii:Marcelibu pisze:Znów się popłakałam z radochy...
podloga sucha? a majty?
Marcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku?
...
ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
skaskaNH pisze:No wreszcie tytuł rozwiał nasze wątpliwości
Ale ten czas teraźniejszy mnie zastanawiaCzyżby Femka testowała nadal?
![]()
Femka, jak sie pisze, siedząc w kuwecie?
wróć na łono tolerancji zainteresowań majtkowychFemka pisze:ziemowit pisze:a Ty nie bądź taki Pisiorek, co?Femka pisze:ziemowit pisze:pokaż suche majty na dowódskaskaNH pisze:Femka pisze:no i się Skaska w majty zlała
Podłe pomówienia i oszczerstwa![]()
Trafiłam sobie
zboczeniec
wypraszam sobie takie najgorsze obelgi
varia pisze:ziemowit pisze:w dodtaku na podwórku bez trzepakaMarcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku? 8) ...
![]()
Obawiam się, że Femka nie będzie potrzebowała trzepaka coby Ciebie trzepnąć.
Femka pisze:Marcelibu pisze:Anetko, ja naprawdę nie rozumiem. My tu ciągle o Twojej Femci piszemy, chcemy jej pomóc w wyborze kuwety, a Ty się tak denerwujesz. Ziemowit taki zatroskany ruszył temat, a teraz nawet "dzień dobry" nie może powiedzieć na ulicy, tylko jakoś dziwnie - na podwórku?
...
jak Ci złożę kurtuazyjną wizytę, to miesiąc będziesz dooopiszcze z siniaków leczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 17 gości