Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Ja sie z Kiwi zobacze w Poznaniu- 10 sierpniaJuż nie moge sie doczekać.Szkoda ze nie mozna połaczyc tych dwoch miast
aamms pisze:moś pisze:Ja sie z Kiwi zobacze w Poznaniu- 10 sierpniaJuż nie moge sie doczekać.Szkoda ze nie mozna połaczyc tych dwoch miast
też żałuję..
A może przyjedziesz 4 sierpnia do Warszawy?![]()
OT: masz piękny podpis, moś..
aamms pisze:Poglądowa lekcja miziania Pyśki i Nikusia dała wreszcie rezultaty..
Fumek sam podszedł do mnie i pozwolił się poglaskać..Zrobił nawet baranka i pozwolił się wziąć na ręce..
No, może teraz już jakoś pójdzie..
A Nikuś i Pyśka, jak je znam, będą korzystać do upadłego z nadprogramowego miziania..
MariaD pisze:aamms pisze:Poglądowa lekcja miziania Pyśki i Nikusia dała wreszcie rezultaty..
Fumek sam podszedł do mnie i pozwolił się poglaskać..Zrobił nawet baranka i pozwolił się wziąć na ręce..
No, może teraz już jakoś pójdzie..
A Nikuś i Pyśka, jak je znam, będą korzystać do upadłego z nadprogramowego miziania..
No, i czego było buczeć, że Fumek się zniechęcił do kontaktów po wystraszeniu klatką i szczepieniu?
A co do dopieszczania, to moje kolana już będa wolne jak przyjdę? Gacia będzie miała dość pieszczot? A Nikus nie będzie świecił błękitem ocząt strzelając baranki?
Nie wierzę...
jopop pisze:w wątku miłośników Fumka napiszę: brat lub siostra Fumka potrzebuje tymczasu. Jest w lepszym stanie niz był Fumek, ale na budowie ma małe szanse przeżycia - jest zbyt ciekawski i zbyt mało doświadczony, by uniknąć jakiejś śmiertelnej pułapki...
proszę, zastanówcie się nad tym (aamms - to nie do Ciebie piszę!!!)
aamms pisze:Przed chwilą dzwoniła do mnie kiwi..
Już jest w Polsce i zaczyna małą podróż sentymentalną..
Już się umówiłyśmy na odbiór Misi w piątek..
A na razie w jej imieniu przekazuję wszystkim zaglądającym do wątku ciepłe pozdrowienia od kiwi i jej TZta..
I przypominam o forumowym spotkaniu z nimi w sobotę 4 sierpnia..
Tu są szczegóły.. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=61397
Może jeszcze ktoś miałby ochotę dołączyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości