Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:madrugada pisze:Rozbujała się fajna burza nad Warszawą. Jestem ukontentowana. Tego mi brakowało od paru lat. Błyskało i grzmiało z różnych stron, lało i wiało. Podziwiałam błyski i drzewa słaniające się pod dotykiem wiatru. Siedziałam na balkonie, dopóki nie musiałam zmienić sukienki, była cała mokra. Nolina nie mogła się zdecydować, czy być ze mną, czy jednak uciec do mieszkania, krążyła miaucząc, in-out.
Chętnie przeżyłabym jeszcze kilka takich burz w tym roku.
Ja chyba wolałabym samą, porządną ulewę, po tych ostatnich przeżyciach z burzą kiedy zostałam pozbawiona prądu
madrugada pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:Rozbujała się fajna burza nad Warszawą. Jestem ukontentowana. Tego mi brakowało od paru lat. Błyskało i grzmiało z różnych stron, lało i wiało. Podziwiałam błyski i drzewa słaniające się pod dotykiem wiatru. Siedziałam na balkonie, dopóki nie musiałam zmienić sukienki, była cała mokra. Nolina nie mogła się zdecydować, czy być ze mną, czy jednak uciec do mieszkania, krążyła miaucząc, in-out.
Chętnie przeżyłabym jeszcze kilka takich burz w tym roku.
Ja chyba wolałabym samą, porządną ulewę, po tych ostatnich przeżyciach z burzą kiedy zostałam pozbawiona prądu
U nas często się zdarzają wyłączenia prądu, nie trzeba do tego burzy. A w budynku nie ma gazu, więc nawet herbaty nie można wtedy zrobić...
jolabuk5 pisze:Oj, to rachunki wysokie!
MaryLux pisze:Ja się boję burzy tylko na otwartej przestrzeni typu parki, skwery, a zwłaszcza góry. Po gęsto zabudowanych ulicach mogę chodzić w czasie średnio intensywnej burzy, a palenie na balkonie w czasie burzy (nawet bliskiej) jest spoko.
Silverblue pisze:To Ty palisz MaryLux?
madrugada pisze:Jutro w Warszawie 35 st![]()
Wyjadę na Grenlandię.
MaryLux pisze:madrugada pisze:Jutro w Warszawie 35 st![]()
Wyjadę na Grenlandię.
We Wrocławiu to samo. Czyżby Warszawa i Wrocław były tym samym miastem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości