Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek i Elfi w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2016 13:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Dorota Wojciechowska pisze:
mir.ka pisze:wczoraj wieczorem, pomimo specyfiku temperatura skoczyła mi do poziomu zwierzaków, miałam ponad 38 :(

:D Mirka sprawdź czy ci wąsy nie rosną - bo może przeistaczasz się w kota i stąd taka temperatura :ryk:

wolałabym żeby mi futro urosło, moze byłoby mi cieplej bo na razie to mnie starsznie trzepie :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 21, 2016 16:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Infekcja to paskudna sprawa, musisz się wygrzać. Obłóż się kotami :kotek: :kotek: Herbatka z imbirem i cytryną dobrze działa.
Za twoje zdrowie :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw wrz 22, 2016 10:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

I jak dzisiaj się czujesz ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw wrz 22, 2016 12:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Gosiagosia pisze:Infekcja to paskudna sprawa, musisz się wygrzać. Obłóż się kotami :kotek: :kotek: Herbatka z imbirem i cytryną dobrze działa.
Za twoje zdrowie :ok: :ok:

zdecydowanie wolę gorące mleko z masłem i miodem, herbatę to nie pamiętam kiedy piłam
ale każda metoda dobra, byle była skuteczna
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw wrz 22, 2016 12:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Ewa L. pisze:I jak dzisiaj się czujesz ?

zdecydowanie lepiej, prawie mi przeszło :D

wczoraj czułam się paskudnie, trzepało mnie z zimna bo temperaturą mogłam konkurować ze swoimi zwierzakami, miałam 38,8 :(
ale napaliłam w kominku, aż w pewnym momencie było 27 stopni w pokoju i przespałam popołudnie pod kocykiem, chyba tego było mi trzeba , porządnie się wygrzać :D
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 22, 2016 12:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Zdrówka!

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw wrz 22, 2016 12:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

FElunia pisze:Zdrówka!

:1luvu:

dzisiaj jeszcze poleżę z kotami w cieple to liczę ,ze mi przejdzie :)
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 22, 2016 14:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

:201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw wrz 22, 2016 15:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Zwierzyna już po kolacji, Tofik zadecydował, że nie powinnam się ociągać tylko dać jeść :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: Muszę je pilnować przy jedzeniu bo duze zagladają Elfi do miski, a ona też uważa ,że w pozostałych jest lepsze jedzenie niz w jej :evil: Ponadto Dżeki też zwykle nie chce jeść swojego jak nie dostanie ociupinki kociego do swojej miski w formie zachęty- tak to nazywam. Te zwierzaki są niemożliwe :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 22, 2016 16:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Mnie też rozbrajają te przeglądy misek. A Hugo w tym przoduje, zawsze doczyszcza i tak wypucuje że nie muszę myć :ryk: :ryk: :ryk: Moja Mika tez wyczyszczała miski kocie. :mrgreen:

Gosiagosia

Post » Czw wrz 22, 2016 16:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Gosiagosia pisze:Mnie też rozbrajają te przeglądy misek. A Hugo w tym przoduje, zawsze doczyszcza i tak wypucuje że nie muszę myć :ryk: :ryk: :ryk: Moja Mika tez wyczyszczała miski kocie. :mrgreen:

Dżekus do kocich nie dostanie, bo on je na podłodze a koty na stole :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 22, 2016 16:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Mnie też rozbrajają te przeglądy misek. A Hugo w tym przoduje, zawsze doczyszcza i tak wypucuje że nie muszę myć :ryk: :ryk: :ryk: Moja Mika tez wyczyszczała miski kocie. :mrgreen:

Mika jak była młoda to dawała radę wejść na stol ale później to już nie, wiec doczyszczania nie było.

Gosiagosia

Post » Czw wrz 22, 2016 16:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

Mika jak była młoda to dawała radę wejść na stol ale później to już nie, wiec doczyszczania nie było.

on na szczęście nie dostanie, zeby wejść na stół, a dostaje tylko resztki, które zostawi Tofik
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 22, 2016 18:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz.16-Duszek w DS,Elfi w

Maluszki-krówki są rozczulające i takie duże już urosły :201461 :201461

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dobre domki dla cudaczków :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]