Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Jake'a

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2016 12:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

mir.ka pisze:Robiłam wczoraj rano zamówienie w zooplusie i jak na razie cisza, żadnych wieści co z nim, sprawdzałam status i jest w przetwarzaniu. Chciałabym żeby dotarło do jutra bo moim się kończy jedzenie, a Czaruś ma na jeden dzień. Chyba pójdę do sklepu i kupię im kurczakową nogę to obdzielę wszystkich.

Ja właśnie też się martwiam, bo była cisza, ale w nocy dostałam info ze dziś paczka będzie. :)

Tyle kotków pięknych :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw maja 05, 2016 16:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:Robiłam wczoraj rano zamówienie w zooplusie i jak na razie cisza, żadnych wieści co z nim, sprawdzałam status i jest w przetwarzaniu. Chciałabym żeby dotarło do jutra bo moim się kończy jedzenie, a Czaruś ma na jeden dzień. Chyba pójdę do sklepu i kupię im kurczakową nogę to obdzielę wszystkich.

Ja właśnie też się martwiam, bo była cisza, ale w nocy dostałam info ze dziś paczka będzie. :)

Tyle kotków pięknych :)

ciekawe czy do mnie jutro dotrze, bo jak nie to moze byc problem :(

a koteczków jest troche wiecej, bo znowu dałam się namówić :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw maja 05, 2016 16:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Chciałam Wam przedstawić dwóch nieśmiałych 3 tygodniowych chłopaków :D
Obrazek

Obrazek

od dzisiaj u nas na tymczasie :D
chyba ich nazwę Duszek- z białym pyszczkiem i Elfik- ma czarną łezkę na nosku
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw maja 05, 2016 17:10 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

No to jesteś zakocona! Słodkie maluszki!

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Czw maja 05, 2016 18:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

O kurka wodna, moje ukochane czarno biale :1luvu:
Sa piekne, nawet ten ktory przedstawia sie od dupki :lol:

Za domki :ok: :1luvu: :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw maja 05, 2016 18:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Ale Ci się rodzinka powiększyła :1luvu: :1luvu:
I wszytsko czarno -białe . Albo biało -czarne :?
Trzymam za maluchy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw maja 05, 2016 18:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

FElunia pisze:No to jesteś zakocona! Słodkie maluszki!

zakocona aż strach :strach: :strach: :strach: :strach:
małe pojadły z butli, wcześniej dostawały strzykawką, wydaje mi się że trochę za mało jedzą, ale może nienauczone pić ze smoczka
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 05, 2016 18:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Moli25 pisze:O kurka wodna, moje ukochane czarno biale :1luvu:

a jakie ten od dupki ma fajne umaszczenie, oprócz łezki na nosku ma jeszcze plamkę z boku pysia
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 05, 2016 18:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

MaryLux pisze:Miauczór :)

:1luvu: :201461 :piwa:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 05, 2016 18:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

barbarados pisze:Ale Ci się rodzinka powiększyła :1luvu: :1luvu:
I wszytsko czarno -białe . Albo biało -czarne :?
Trzymam za maluchy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i same chłopaki :lol: :lol: :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 05, 2016 19:11 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

No to Ci się trafiło :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw maja 05, 2016 19:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Krowisz się Mircia krowisz :mrgreen:
A co na to Rudzia ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw maja 05, 2016 19:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:O kurka wodna, moje ukochane czarno biale :1luvu:

a jakie ten od dupki ma fajne umaszczenie, oprócz łezki na nosku ma jeszcze plamkę z boku pysia

Jaka jest ich historia?

Czekamy na zdjecia Pysiolkow :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]