Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:czesc wszystkim![]()
siedze,zyje, demotywatory zgodnie spia
kalair pisze:klaudiafj pisze:kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej KretkiNo wreszcie jakieś zabawki
Super, też mam tą karuzelę - ulubiona zabawka od Tosi
Ślicznie się Kretuszki bawią
![]()
![]()
Ja mam schowaną tą zabawkę od sylwestra, bo jeszcze chwila a byłaby zepsuta
i zapomniałam o niej, ale Tosia znalazła tunel z piłką parę dni temu i jak leżał nieużywany odkąd go dostała tak teraz oszalała na jego punkcie i nawet w nocy stukała piłką
Tą zabawkę też wyciągnę jak się tunel znudzi
Fajne zdjęciaUcałuj Dziewczynki
![]()
![]()
![]()
Klaudia, one wolą piłeczki, i zakrętki. Tzn-Lafcia piłeczki lubi, Safi zakrętki. Papierowe kulki obie.A piórka też kochaja obie.
Przy pierwszej zabawie też się obawiałam o życie tej karuzelki, bo Safi szalała strasznie.I też będę dawać oszczędnie.
![]()
Tunel z piłeczką ta migającą i tunel dla koteczków też muszę im zamówić. To przynastępnym zamówieniu jedzonka dołożę coś.
Kretule od Cioteczki ucałowane!![]()
Ale koty Ci nie zniszczą zabawki, a nawet jak to co z tegomi by zniszczyły dzieci, a to co innego, bo to zabawki od kotów i nie pozwolę na to
![]()
Moje starsze nie są zainteresowane tunelem z piłką, nie wiem jak u Ciebie będzie - u mnie tylko Tosia zabawkami się bawi. Duże wolą konkrety czyli tunele szeleszczące, pudełka, wędki z piórkami
Ja się nie przejmuję wcale, czy zniszczą, czy niePo prostu oszczędzam, żeby się nie nudziła zabaweczka za szybko. One jak małe dzieci. chwila zainteresowania, i już najlepiej coś nowego.
Myślę, ze tunel szeleszczący podobał by się dziewczym. Wszystko, gdzie można wejść wzbudza entuzjazm.
anulka111 pisze:pies by sie utopil w podworku w blocie,a brat by mnie zamordowaldalej sie zbieram ,by wyjsc
Moli25 pisze:Moje śmieci juz sie wynoszą 2 dni i chyba jutro sie wyniosą![]()
Dobrze ze pożegnałam sie ze żwirkiem ktory sie wyrzuca do śmieci bo pielgrzymki miałam codziennie![]()
Dobry wieczor w srode
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 14 gości