mir.ka pisze:muszę pilnować Rudzi ,zeby czasem tu nie zagladała i nie czytała o siusianiu bo znowu sobie przypomni![]()
choć ona nie sika do moich kapci, woli większe
To ja napiszę w jej wątku
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:muszę pilnować Rudzi ,zeby czasem tu nie zagladała i nie czytała o siusianiu bo znowu sobie przypomni![]()
Hannah12 pisze:Księżniczko Ofeljo, zawsze można zrobione sio, np. na dywanik, czy kocyk, porządnie zawinąć.
Tak robię ja, Pysia, mamka Hakera
MaryLux pisze:mir.ka pisze:muszę pilnować Rudzi ,zeby czasem tu nie zagladała i nie czytała o siusianiu bo znowu sobie przypomni![]()
Inka
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Księżniczko Ofeljo, zawsze można zrobione sio, np. na dywanik, czy kocyk, porządnie zawinąć.
Nie mam dywanika![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:muszę pilnować Rudzi ,zeby czasem tu nie zagladała i nie czytała o siusianiu bo znowu sobie przypomni![]()
Inka
to na swój też jej nie pozwolę zagladać, powiem jej , ze sama jej przeczytam ...nie wszystko
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Księżniczko Ofeljo, zawsze można zrobione sio, np. na dywanik, czy kocyk, porządnie zawinąć.
Nie mam dywanika![]()
To kiepsko, ja mam tylko jeden.
Haker ma też tylko jeden który można łapkami zwinąć.
Ale nawet ten jeden wystarczy, aby zrobićdużym
Pysia
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:muszę pilnować Rudzi ,zeby czasem tu nie zagladała i nie czytała o siusianiu bo znowu sobie przypomni![]()
Inka
to na swój też jej nie pozwolę zagladać, powiem jej , ze sama jej przeczytam ...nie wszystko
A gdzie wolność kociego słowa?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:muszę pilnować Rudzi ,zeby czasem tu nie zagladała i nie czytała o siusianiu bo znowu sobie przypomni![]()
Inka
A gdzie wolność kociego słowa?
to niech pisze ale nie czyta
Hannah12 pisze:Inuś i tak trzymaj!
A notatki kursowe nabrały teraz innej wagi, są bardziej cenne jak z Twoim śladem.
Pysia
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś i tak trzymaj!
A notatki kursowe nabrały teraz innej wagi, są bardziej cenne jak z Twoim śladem.
Pysia
![]()
![]()
Jak ja mam się z nich uczyć?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś i tak trzymaj!
Pysia
![]()
![]()
Jak ja mam się z nich uczyć?
oj tam, na pewno da się nadal z nich uczyć
Hannah12 pisze:Jak to jak, normalnie.
Przecież nie będziesz ich czytać do góry nogami czy od prawej do lewej.
A przepraszam, to Ty jeszcze ich nie masz wykutych na blachę
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Jak to jak, normalnie.
Przecież nie będziesz ich czytać do góry nogami czy od prawej do lewej.
A przepraszam, to Ty jeszcze ich nie masz wykutych na blachę
Wykute to mam, ale blacha dopiero za 3 tygodnie. Pod warunkiem, że na egzamin zgłosi się co najmniej 10 osób
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alcina i 14 gości