Za bardzo się obijasz, serio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:sistersy25 pisze:agusialublin pisze:Wiecie co mi te moje sierściuchy robią![]()
no więc ostatnio wpadłam na genialny pomysł i na noc myję włosy i na papiloty nakręcam co by rano mieć burzę włosów i dłużej pospać
No a te moje oszołomy czytaj Gumiś i Pysionek w nocy mi te papiloty podgryzająi ściągają
![]()
normalnie zamorduję chłopaków, zamorduję![]()
![]()
Koty kochają papiloty
Moja babcia jak śpi to rano większości nie ma jak jej się Lolka dorwie
![]()
A jak już o papilotach mowa - zrobiłam raz, włosy mam naturalnie kręcone, ale chciałam spróbować, 2 dni próbowałam po papilotach kudły rozprostowactak się skręciły, że loki debem do góry stały i nic nie mogłam z tym zrobić
Co Ty miałas za papiloty!![]()
agusialublin pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze:agusialublin pisze:Wiecie co mi te moje sierściuchy robią![]()
no więc ostatnio wpadłam na genialny pomysł i na noc myję włosy i na papiloty nakręcam co by rano mieć burzę włosów i dłużej pospać
No a te moje oszołomy czytaj Gumiś i Pysionek w nocy mi te papiloty podgryzająi ściągają
![]()
normalnie zamorduję chłopaków, zamorduję![]()
![]()
Koty kochają papiloty
Moja babcia jak śpi to rano większości nie ma jak jej się Lolka dorwie
![]()
A jak już o papilotach mowa - zrobiłam raz, włosy mam naturalnie kręcone, ale chciałam spróbować, 2 dni próbowałam po papilotach kudły rozprostowactak się skręciły, że loki debem do góry stały i nic nie mogłam z tym zrobić
Co Ty miałas za papiloty!![]()
ja mam włosy proste jak druty![]()
no więc rano musze nad nimi trochę popracować co wyglądać w miarę
a tak papilociki na noc a rano fryz niczym z Hollywood
kalair pisze:Fotki już były!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości