Cześć Słonko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej Molusiu![]()
![]()
Jak tam remonty? Idą do przodu czy nie? Mocno musisz ich pouczać i czuwać nad nimi czy dają radę co Kotusiu?
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Hihi po jej mince widać co sobie myśli o pracy Dużych po kilku dniach remontuRaczej nie daje już im wielkich nadziei
klaudiafj pisze:Hej Molusiu![]()
![]()
Jak tam remonty? Idą do przodu czy nie? Mocno musisz ich pouczać i czuwać nad nimi czy dają radę co Kotusiu?
![]()
![]()
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:OOOo pychaI bez żelatyny
Uwielbiam takie smaki
Aniu a zrobiłaś szyszki?![]()
Molusiuuuuuu![]()
Nie stosuje żelatyny. Kiedyś poczułam zapach kości i chrzastek to podziękowałam za żelatynę jako składnik w kuchni
Fajnie ciocia ze mnie tak glaszczesz.dzis byłam niegrzeczna, najchętniej to bym na młotku siedziała jak zrywanie kafelki, we wszystkim dosłownie im przeszkadzałam ale śmiali się ze mnie więc chyba nie są źli na mnie![]()
MaryLux pisze:Moli25 pisze:klaudiafj pisze:OOOo pychaI bez żelatyny
Uwielbiam takie smaki
Aniu a zrobiłaś szyszki?![]()
Molusiuuuuuu![]()
Nie stosuje żelatyny. Kiedyś poczułam zapach kości i chrzastek to podziękowałam za żelatynę jako składnik w kuchni
Fajnie ciocia ze mnie tak glaszczesz.dzis byłam niegrzeczna, najchętniej to bym na młotku siedziała jak zrywanie kafelki, we wszystkim dosłownie im przeszkadzałam ale śmiali się ze mnie więc chyba nie są źli na mnie![]()
Jak oni śmieli śmiać się z mojej koleżanki?![]()
Inka wściekła
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Hej Molusiu![]()
![]()
![]()
![]()
Ciociu gdybym nie pilnowała wszystkich to nie wiem co by tu się działo? Duzi dają radę, mówili tez ze doczepia mi miotełke do ogonka bym sprzatala, dobre sobie Haha![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości