Poczułam się jak człowiek drugiej kategorii. Dowiedziałam się że na forum miau przychodzi się tylko po pomoc aby ją dostać lub jej udzielić bo wątków forum pogaduszkowych jest pierdylion.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem wdałam się w dyskusję na tym głupim wątku.![]()
Poczułam się jak człowiek drugiej kategorii. Dowiedziałam się że na forum miau przychodzi się tylko po pomoc aby ją dostać lub jej udzielić bo wątków forum pogaduszkowych jest pierdylion.
mir.ka pisze:wszystkie masz popołudniówki?
aannee99 pisze:Ewa,absolutnie nie przejmuj się tym,naprawdę!. Nie ma sensu. Jak ktoś chce się kłócić,to niech się kłóci. Mi tutaj z Wami jest dobrze. Czasem mam ochotę odezwać się w jakimś wątku,bo aż się o to prosi,ale na szczęście emocje opadają i nie wdaję się w bezsensowne dyskusje,bo szkoda czasu i nerwów na to![]()
aannee99 pisze:Ewa,absolutnie nie przejmuj się tym,naprawdę!. Nie ma sensu. Jak ktoś chce się kłócić,to niech się kłóci. Mi tutaj z Wami jest dobrze. Czasem mam ochotę odezwać się w jakimś wątku,bo aż się o to prosi,ale na szczęście emocje opadają i nie wdaję się w bezsensowne dyskusje,bo szkoda czasu i nerwów na to![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:wszystkie masz popołudniówki?
Dziś - 13,30 - 21,30,
sobota - 9 - 16,
niedziela - 7,30 - 18,30,
poniedziałek - 8 - 16,
wtorek - wolne.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem wdałam się w dyskusję na tym głupim wątku.![]()
i po co ci to było
ja wchodzę na pogaduszki, a jak chcę pomagać to wiem gdzie się udać, bo kotów potrzebujących pomocy nie brakuje
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:wszystkie masz popołudniówki?
Dziś - 13,30 - 21,30,
sobota - 9 - 16,
niedziela - 7,30 - 18,30,
poniedziałek - 8 - 16,
wtorek - wolne.
najgorsza niedziela
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem wdałam się w dyskusję na tym głupim wątku.![]()
i po co ci to było
ja wchodzę na pogaduszki, a jak chcę pomagać to wiem gdzie się udać, bo kotów potrzebujących pomocy nie brakuje
Bo jak cię ktoś określa cyt.pogaduszki panienek z jednym dwoma kotami które przechodzą obojętnie wobec bezdomnych i potrzebujących kotów - to może człowiekiem wstrząsnąć
aannee99 pisze:Bądźmy panienkami
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem wdałam się w dyskusję na tym głupim wątku.![]()
i po co ci to było
Bo jak cię ktoś określa cyt.pogaduszki panienek z jednym dwoma kotami które przechodzą obojętnie wobec bezdomnych i potrzebujących kotów - to może człowiekiem wstrząsnąć
chyba nie wzięłaś tego do siebie?
a ciekawe jaka jest pomoc tych co tam wypisują
Ewciu mój 20000 post był u Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości