Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 22, 2014 7:12 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Idę spać bo jestem dzisiaj styrana na maksa. Nie mam siły już nawet siedzieć. Ta robota to jakieś nieporozumienie - to wykańczalnia.

Podajmy sobie łapki.
U nas sekretarka się rozchorowała. Siedzimy (ekhem, powiedzmy że siedzimy, zapiep..amy :| ) w sekretariacie na zmianę. Ale swoje oczywiście też trzeba zrobić :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro paź 22, 2014 7:45 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewuś,ściskam mocno :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro paź 22, 2014 8:02 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Sihaja pisze:Cześć :)

Cześć Dorotko! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro paź 22, 2014 8:03 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

kuba.kaczor13 pisze:Qbełło pozdrawia UĆ :1luvu:

Siemanko Kubełku ! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 8:09 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

MB&Ofelia pisze:
Ewa L. pisze:Idę spać bo jestem dzisiaj styrana na maksa. Nie mam siły już nawet siedzieć. Ta robota to jakieś nieporozumienie - to wykańczalnia.

Podajmy sobie łapki.
U nas sekretarka się rozchorowała. Siedzimy (ekhem, powiedzmy że siedzimy, zapiep..amy :| ) w sekretariacie na zmianę. Ale swoje oczywiście też trzeba zrobić :roll:

Wiele rzeczy nie mieści mi się w głowie i ciężko do tego przywyknąć skoro całe życie ci tłumaczyli że tak nie może być.
Np. nie mogę rozstawić towaru by zakryć dziury na półce bo niszczę harmonogram czy planogram. A do tej pory wpajano mi że nie wolno zostawiać dziur a jak czegoś nie ma to rozstawić towar tak żeby nie było widać braku.
W magazynie też masz łazić po drabinie i zgrzewki z cukrem układać 3 m nad ziemią gdy na dole masz pustą półkę. Nie rozumiem tego i pewnie nigdy nie zrozumiem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 8:10 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

aannee99 pisze:Ewuś,ściskam mocno :1luvu:

Witam Aniu! :D
Jak tam rozmowa ? Byłaś już na niej ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 8:14 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

No, wiele jest bzdurnych zasad. Moja poprzednia kierowniczka uważała, że nawet jeżeli coś jest dozwolone, ale ona się nie zgadza, to mamy tego nie robić. A chodziło o rzeczy ułatwiające pracę. Typu: kpa dopuszcza w danej sytuacji odstąpienie od uzasadnienia, a ona kazała pisać uzasadnienie. No i trzeba się było męczyć z pisaniem uzasadnienia rzeczy oczywistej :roll:
Kurczaczki, jak ja bym chciała już być na emeryturze! Ewentualnie znaleźć jakiegoś osła, co by mnie utrzymywał. Względnie wygrać w totolotka.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro paź 22, 2014 8:19 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

MB&Ofelia pisze:No, wiele jest bzdurnych zasad. Moja poprzednia kierowniczka uważała, że nawet jeżeli coś jest dozwolone, ale ona się nie zgadza, to mamy tego nie robić. A chodziło o rzeczy ułatwiające pracę. Typu: kpa dopuszcza w danej sytuacji odstąpienie od uzasadnienia, a ona kazała pisać uzasadnienie. No i trzeba się było męczyć z pisaniem uzasadnienia rzeczy oczywistej :roll:
Kurczaczki, jak ja bym chciała już być na emeryturze! Ewentualnie znaleźć jakiegoś osła, co by mnie utrzymywał. Względnie wygrać w totolotka.

Ja też już marzę o emeryturze bo nie wiem jak długo zdołam pociągnąć. Wygrać w lotka też by się przydało ale najpierw trzeba mieć na to żeby grać. Z osła rezygnuję - miałam i nie sprawdza się.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 8:24 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

ehhh... rozumiem was...

a ja bym chciała mieć pracę, którą lubię, w której dobrze się czuję i która daje mi satysfakcję... taka ze mnie marzycielka :roll:

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro paź 22, 2014 8:27 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mag828 pisze:ehhh... rozumiem was...

a ja bym chciała mieć pracę, którą lubię, w której dobrze się czuję i która daje mi satysfakcję... taka ze mnie marzycielka :roll:

Taką to ja też chcę mieć.
Marzy mi się mały sklepik w którym mogę sobie układać towar jak chcę i ile chcę, rozmawiać z klientami i nie słyszeć nad głową że znów coś komuś nie pasi. A najbardziej chciałabym pracować z uczciwymi ludzmi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 8:33 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:

Marzy mi się mały sklepik w którym mogę sobie układać towar jak chcę i ile chcę, rozmawiać z klientami i nie słyszeć nad głową że znów coś komuś nie pasi. A najbardziej chciałabym pracować z uczciwymi ludzmi.

to co? robimy ten sklep zoologiczny? ja już nawet za odpowiednim lokalem się rozglądałam

mag828

Post » Śro paź 22, 2014 8:36 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Wkurza mnie brak szacunku do innych i wzgląd na cudzą własność.
Wychodząc w sobotę z pracy kupiłam sobie butelkę 2l coli. Kierowniczka podpisała mi że zapłaciłam za nią i nawet podpisała moim imieniem żeby było wiadomo że to moje. Upiłam z butelki z 4 łyki bo chciało mi się pić. W niedzielę poszłam do pracy ale okazało się że mam wolne więc coli nie piłam a w poniedziałek jak przyszłam o 13.30 w butelce nie było coli do górnej wysokości etykiety. Kiedy po paru godzinach poszłam się napić okazało się że coli jest ledwo na dnie tak ok. niepełnej szklanki i wtedy się już wkurzyłam.
Jestem zdania że co nie twoje to wara od tego. Chcesz się napić - poproś poczęstuję a nie wychlej komuś wszystko. Teraz powiedziałam że nic już tam nie zostawię a jak będzie mi się chciało pić to se wody z kranu wezmę a tam już nic nie zostawię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 8:37 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

mag828 pisze:
Ewa L. pisze:

to co? robimy ten sklep zoologiczny? ja już nawet za odpowiednim lokalem się rozglądałam

Madzia - z największą rozkoszą. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro paź 22, 2014 8:37 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:Wkurza mnie brak szacunku do innych i wzgląd na cudzą własność.
Wychodząc w sobotę z pracy kupiłam sobie butelkę 2l coli. Kierowniczka podpisała mi że zapłaciłam za nią i nawet podpisała moim imieniem żeby było wiadomo że to moje. Upiłam z butelki z 4 łyki bo chciało mi się pić. W niedzielę poszłam do pracy ale okazało się że mam wolne więc coli nie piłam a w poniedziałek jak przyszłam o 13.30 w butelce nie było coli do górnej wysokości etykiety. Kiedy po paru godzinach poszłam się napić okazało się że coli jest ledwo na dnie tak ok. niepełnej szklanki i wtedy się już wkurzyłam.
Jestem zdania że co nie twoje to wara od tego. Chcesz się napić - poproś poczęstuję a nie wychlej komuś wszystko. Teraz powiedziałam że nic już tam nie zostawię a jak będzie mi się chciało pić to se wody z kranu wezmę a tam już nic nie zostawię.

noszkurdewmordejeża!!!!
też bym się wkurzyła, delikatnie mówiąc!!!

mag828

Post » Śro paź 22, 2014 8:38 Re: Zuzia i Pola po raz 25 ♥♥♥ !

Ewa L. pisze:
mag828 pisze:
Ewa L. pisze:

Madzia - z największą rozkoszą. :ok:

to jeszcze obczaję w UP jakies programy dofinansowania nowej działalności, a ty też sie rozglądaj za lokalem :)

mag828

[poprzednia][następna]