Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:kuba.kaczor13 pisze:A tak gwoli ciekawości to jak my się martwiliśmy o siostrę Ewę to ile dni odzewu nie było ? hę ?
Uważam że nasze "rodzinne" podejście do znajomości to super sprawa , a jeśli ktoś coś do mnie ma to niech wali prosto
z mostu .
Ło matko!Kto Tobie podpadł? Ktoś coś ma do naszej rodziny?
kuba.kaczor13 pisze:magdar77 pisze:kuba.kaczor13 pisze:A tak gwoli ciekawości to jak my się martwiliśmy o siostrę Ewę to ile dni odzewu nie było ? hę ?
Uważam że nasze "rodzinne" podejście do znajomości to super sprawa , a jeśli ktoś coś do mnie ma to niech wali prosto
z mostu .
Ło matko!Kto Tobie podpadł? Ktoś coś ma do naszej rodziny?
nie , nic się nie dzieje , ja tylko tak , ewentualnie przyszłościowo.
Szykuję nowy wątek a tu zwolniło
kuba.kaczor13 pisze:na razie "osłodziłem" pierwszą stronę moim zdjęciem , może admin przepuści![]()
![]()
![]()
![]()
Monika_Wolska pisze:Morela - jest ładniejsza niż na zdjęciu - jak pożyczę aparat fotograficzny to będzie sesja z prawdziwego zdarzenia![]()
Ruduś
Feluś
Popołudniu Morela mi odpuściła, więc nowych ran szarpanych brak. I tak zastanawiam się jak będę się tłumaczyła w weekend na imprezce "licealnej", bo w to że mam koty to chyba nikt nie uwierzy - zawsze byłam straszą psiarą
Monika_Wolska pisze:Ewo - Morelka ma co najmniej 10 lat
Monika_Wolska pisze:Słuchajcie Morela przeszła prawie przez całe mieszkanie i inwentaryzuje michy i kuwetę chłopakówRany jak ją sobie przypomnę chowającą się pod kocykami w koszu w schronie. Jej przede wszystkim jest chyba potrzebny w domu spokój. Wydaje mi się że kotów to się raczej nie boi, już bardziej mnie. Na razie nikogo do siebie nie zapraszałam choć jest krótka kolejka ciekawskich. Niech ona najpierw poczuje się pewnie w mieszkaniu
![]()
Kończę spamować w nie-swoim wątku
Monika_Wolska pisze:Słuchajcie Morela przeszła prawie przez całe mieszkanie i inwentaryzuje michy i kuwetę chłopakówRany jak ją sobie przypomnę chowającą się pod kocykami w koszu w schronie. Jej przede wszystkim jest chyba potrzebny w domu spokój. Wydaje mi się że kotów to się raczej nie boi, już bardziej mnie. Na razie nikogo do siebie nie zapraszałam choć jest krótka kolejka ciekawskich. Niech ona najpierw poczuje się pewnie w mieszkaniu
![]()
Kończę spamować w nie-swoim wątku
Monika_Wolska pisze:Monika_Wolska pisze:Ewo - Morelka ma co najmniej 10 lat
Tzn w 2004 była po raz pierwszy adoptowana z Palucha.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości