mamaGiny pisze:Pralciu,
jak się masz ? A Ty Fasolko?
Franiu ?
Tak sobie się mam, Ciociu

Pralcia
Ja też. Duża ubrała mi skarpetkę na szyjkę

Fasolka
Duża mówi, że mam się dobrze.
Frania
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:Pralciu,
jak się masz ? A Ty Fasolko?
Franiu ?
MalgWroclaw pisze:Frania i Pralcia dostały kroplówki. Pralcia nie chciała i zacisnęła ciało, kroplówka nie chciała lecieć, ale duża przekonała Pralcię.
Ciocia mateosia powiedziała, że jestem najdziwniejszym kotem, jakiego Ciocia w życiu widziała. Bo ja wiedziałam, że nie chodzi o mnie i sobie siedziałam na progu pokoju, myłam się i spałam troszkę, mrugałam... Ciocia powiedziała, że chyba się lepiej czuję, bo się nie chowam.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Trzymam dużą łapką za rękę, żeby pokazać, jak bardzo kocham i dużej trudno pisać
Pralcia
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła z podwórka, nie przyszło dużo kotów, ale chętnie jadły. I widziała kotka przebiegającego przez ulicę, mnóstwo samochodów tam jeździ i duża się bardzo martwi![]()
Sabciu, duża jeszcze nie postawiła drapaka![]()
wczoraj pracowała cały dzień, wróciła w nocy![]()
Fasolka
Dziś rano poprosiłam dużą, żeby nie wstawała od razu, bo muszę poleżeć na dużej i się zgodziła. Wczoraj wieczorem zrobiłam zwyczajną kupkę![]()
Pralcia
Tym razem przebiegł. A kicia, która piła wczoraj, dziś znów bardzo chętnie i dużo piła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości