Jaka słodka koteczka z jęzorkiem wysuniętym śliczności

Śliczne kwiatuszki u nas jest jeden wielki busz, no cóż jak się sadzi wszystko zapominając co się posadziło wcześniej to tak jest, przynajmniej wpadłam na pomysł aby warzywnik zaplanować.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Apocalipto pisze:
Jaka słodka koteczka z jęzorkiem wysuniętym śliczności![]()
Śliczne kwiatuszki u nas jest jeden wielki busz, no cóż jak się sadzi wszystko zapominając co się posadziło wcześniej to tak jest, przynajmniej wpadłam na pomysł aby warzywnik zaplanować.
AnnAArczyK pisze:Bry wieczór z wieczorka:)
Kwiaty cudne:)
Rudziaczki też:)
mir.ka pisze:
Dzisiaj byliśmy z Kają u weterynarza na kontroli. Było zdziwienie, że tak się zmieniła w ciągu miesiąca i dobrze wygląda. Choć byłam trochę zaskoczona , że jej waga się nie zmieniła, nadal 7,5 kg. Miała zrobioną morfologię i nie ma już anemii.Odpadnie podawanie jednych tabletek. Oczka w miarę dobrze. Nadal kontynuujemy krople na jaskrę i tabletki na serce.
Myszolandia pisze:mir.ka pisze:
Dzisiaj byliśmy z Kają u weterynarza na kontroli. Było zdziwienie, że tak się zmieniła w ciągu miesiąca i dobrze wygląda. Choć byłam trochę zaskoczona , że jej waga się nie zmieniła, nadal 7,5 kg. Miała zrobioną morfologię i nie ma już anemii.Odpadnie podawanie jednych tabletek. Oczka w miarę dobrze. Nadal kontynuujemy krople na jaskrę i tabletki na serce.
na takie wieści czekałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Superowo,że chociaż jedne tabletki Wam odpadną![]()
![]()
mir.ka pisze:Apocalipto pisze:
U mnie w ogródku też busz, ale celowy, bo im gęściej roślin tym mniej chwastów.
Annaa pisze:Pozdrawiam![]()
![]()
MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
Apocalipto pisze:mir.ka pisze:Apocalipto pisze:
U mnie w ogródku też busz, ale celowy, bo im gęściej roślin tym mniej chwastów.
W naszym buszu jest masę kwiatków, ale chwastów prawie tyle samo, bo nie ma nikogo kto by się tym zajął w taki upał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości