i jak Wam się podoba?
byłam u fryzjera 2,5 godziny - farbowanie i podcięcie

No musze powiedzieć że super włoski

to masz ciemne włosy i rzucone pasemka? ale to kolorem czy rozjaśniaczem?
a fryzurka to na bombkę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Kocham skarpetki Elenki
mir.ka pisze:Spilett pisze:Kocham skarpetki Elenki
i ma zawsze czyste w przeciwieństwie do Rudzi
Spilett pisze:mir.ka pisze:Spilett pisze:Kocham skarpetki Elenki
![]()
Rudzia to jedyna kotka, która jest taka rudaW sensie nie tri czy szylkretka, tylko ruda z białym, a przecież genetycznie to kocury są rude
Masz wyjątkowy okaz w domu
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Spilett pisze:mir.ka pisze:Spilett pisze:Kocham skarpetki Elenki
![]()
Rudzia to jedyna kotka, która jest taka rudaW sensie nie tri czy szylkretka, tylko ruda z białym, a przecież genetycznie to kocury są rude
![]()
![]()
![]()
to nie takie wyjątkowe połączenie, kotki często są biało rude, to tylko całe rude są wyjątkowe, chyba tylko 1 % populacji albo mniej, kiedyś widziałam taką kotkę, ale to był taki biszkoptowy kolor
Spilett pisze:mir.ka pisze:Spilett pisze:mir.ka pisze:Spilett pisze:Kocham skarpetki Elenki
![]()
![]()
![]()
![]()
to nie takie wyjątkowe połączenie, kotki często są biało rude, to tylko całe rude są wyjątkowe, chyba tylko 1 % populacji albo mniej, kiedyś widziałam taką kotkę, ale to był taki biszkoptowy kolor
Że biało-rude to wiem, ale Rudzia jest jedyną biało-rudą kicią którą ja znam
Miraclle pisze:Właśnie zazwyczaj kocury sa rude w sensie całe. Jeszcze nigdy nie widziałam rudej panny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1158 gości