Też lubię jak łyżka stoi, ale jednak robię grochóweczkę trochę bardziej płynną. No i poza grochem i jakąś wędzonką daję jeszcze sporo warzyw (marchewka, pietruszka, seler, kartofelki). I kminek, koniecznie kminek.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:To tylko od Was zależy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzieliście zdjęcia Vanesi( Ani) w nowej fryzurce??? cud miód orzeszki , a oczy....mmmmmmmmmmmmmm.
ok ,starczy ,zaraz wezmę proszki
magdar77 pisze:Niedawno o mój nowy (a właściwie pierwszy) wątek powalczyłeś a teraz u Ciebie zawody
Pozdrawiam zza żółtych żaluzji i niestety rozwalonego jednego oknaZawias mi się zepsuł, nie potrafię naprawić i ten lodowaty wiatr hula po mojej kuchni
MB&Ofelia pisze:Kurczaczki, bardzo gęsta ta zupka![]()
Też lubię jak łyżka stoi, ale jednak robię grochóweczkę trochę bardziej płynną. No i poza grochem i jakąś wędzonką daję jeszcze sporo warzyw (marchewka, pietruszka, seler, kartofelki). I kminek, koniecznie kminek.
vanesia1 pisze:kuba.kaczor13 pisze:To tylko od Was zależy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzieliście zdjęcia Vanesi( Ani) w nowej fryzurce??? cud miód orzeszki , a oczy....mmmmmmmmmmmmmm.
ok ,starczy ,zaraz wezmę proszki
Kuba![]()
![]()
kuba.kaczor13 pisze:MB&Ofelia pisze:Kurczaczki, bardzo gęsta ta zupka![]()
błęeeeeeee.do grochówki????????? przyprawy ???????? błęeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
kuba.kaczor13 pisze:zawias pękł ,wysunął się z futryny czy pękła futryna????
MB&Ofelia pisze:U mnie się ostatnio sypia głównie na moich plecachEwentualnie na moich tylnych wypukłościach
A później się dziwię, czemu budzę się niewyspana i połamana
Ale za to jak wygrzana!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości