Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Ale zapalenie pęcherza chyba nie jest bardzo groźne, prawda? Się wyleczy i powinno być kociątko jak nowe
Rilla07 pisze:Hej hej Kochani![]()
Dzisiaj pogoda paskudna, bo leje i wieje, ale taka pogoda + ciepło to idealna recepta na kurki
Rodzice dzisiaj zebrali wielki koszyk kurek... szkoda, że mnie tam nie było, uwielbiam buszować po lesie
Tyle dobrze, że dostanę porcję na sosik![]()
Kocurki w super formie, najedzone, Teemcia ładnie pije i siusia a to mnie bardzo cieszy
Jutro mam ciężko dzień... jadę na gastroskopię, troszkę się boję bo to moja pierwsza
Mam nadzieję, że nie będzie tak nieprzyjemnie jak to opisują....
mir.ka pisze:
lubię grzybki...jeść i zbierać, takie najlepiej smakują![]()
ale wolę zupkę![]()
podobne jak będziesz się stosować do tego co ci będą mówić podczas badania to nie będzie tak strasznie, ale ja znam to tylko ze słyszenia
Rilla07 pisze:mir.ka pisze:
lubię grzybki...jeść i zbierać, takie najlepiej smakują![]()
ale wolę zupkę![]()
podobne jak będziesz się stosować do tego co ci będą mówić podczas badania to nie będzie tak strasznie, ale ja znam to tylko ze słyszenia
Ja jeszcze zupki grzybowej robić nie potrafię![]()
Kurki to najlepsze na sosik albo na jajecznicę
Mama robi zupę z podgrzybków albo okratków, niestety borowików w tych lasach praktycznie nie ma.
Może potem pojawią się kanie, to będą kotleciki
Ten lekarz do którego idę ponoć znakomicie robi to badanie, jest bardzo delikatny i ma super nastawienie do pacjenta (dlatego tyle czekałam na termin).
Będzie dobrze, ale już czuję, że brzuszek zaczyna boleć z nerwów
mir.ka pisze:
najgorsze jest czekanie![]()
przecież zupkę grzybową robi się jak każdą inną![]()
ja bardzo lubię z mieszanych grzybów z przewagą maślaków
a jakie to okratki? nie znam tej nazwy
Rilla07 pisze:Spilett pisze:Ale zapalenie pęcherza chyba nie jest bardzo groźne, prawda? Się wyleczy i powinno być kociątko jak nowe
Szybko rozpoznane i leczone ponoć nie jest groźne, ale czasami ma tendencję do nawracania, więc musimy dowiedzieć się dużo o profilaktyce jak Teemo już wydobrzeje.
Też mam nadzieję, że antybiotyk pomoże + wspomagacze, już nawet jestem gotowa mu to RC weterynaryjne dawać jakiś czas
Zobaczymy co wetka powie we wtorek![]()
Teemol czuje się super... w ogóle nie widać po nim, żeby mu coś dolegało
aannee99 pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
Annaa pisze:Hej![]()
Ja uwielbiam grzyby...i zbierać i jeść![]()
Słyszałam, że już jest dużo grzybów.
Na pewno szybko to wyleczyciei co najważniejsze Teemcia dobrze się czuje
![]()
Bardzo współczuję Ci tej gastroskopii,słyszałam że to dość nieprzyjemne badanie.
Ale najważniejsze, że idziesz do lekarza do którego masz zaufanie.
Będę trzymać za Ciebie kciuki![]()
![]()
![]()
Miziam koteczki![]()
![]()
![]()
I Ty Kasiu też jutro trzymaj się![]()
Rilla07 pisze: Ten lekarz do którego idę ponoć znakomicie robi to badanie, jest bardzo delikatny i ma super nastawienie do pacjenta (dlatego tyle czekałam na termin). Będzie dobrze, ale już czuję, że brzuszek zaczyna boleć z nerwów
Annaa pisze:Jeszcze jest sporo czasu na zbieranie grzybów, więc jak tylko dopisze ładna pogoda to trzeba wybrać się do lasu![]()
Ja chciałabym ususzyć trochę grzybów, żeby były na święta i do bigosu
i do sosu lubię dodać.
A nie lubię kupować suszonych bo często są z robakami![]()
Ja też tak robię, że jak tylko komuś zaczyna coś dolegać to naczytam się, a potem albo denerwuję się strasznie
albo wiem, że nie ma czego się bać.Ale lubię wiedzieć.
Miraclle pisze:Cześć Kasieńko![]()
![]()
![]()
Nic się nie bój, na pewno takiemu badaniu towarzyszy pewny dyskomfort ale jak mus to mus
Będę mocno trzymać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bądź dzielna![]()
Miziaczki dla kocurków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak się miewa Teemciu ?
![]()
![]()
kicikicimiauhau pisze:Trzymaj się jutro, KasiuBędzie dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 433 gości