kussad pisze:Myś ujawniam się, że chociaż tylko na kilka wątków ale ukradkiem zaczynamy zaglądać![]()
Twoja Duża potrafi na zdjęciu uchwycić nawet Twoje rzęsy![]()
Najbardziej fotogeniczne są Kotki Takie jak Ty - u czarnego nie widać żadnych szczegółów i Moja Duża się zniechęciła![]()
Nero
cieszymy się Ewuś

WIemy,że chociaż jesteś i jest wszystko ok
Ewuś to zasługa Misiaka,ze mi tak pozuje

Łoj Cioteczko

bulba pisze:Doberek najukochańsze Mysieńko-Sylwinki![]()
![]()
![]()
U mnie koty też już tęsknym okiem na balkon patrzą, ale wiatr jeszcze zimny wieje, więc jeszcze ich nie wypuszczam. Mam nadzieję, że zima już tuż tuż
Hej Nasza Najukochańsza Kocia Rodzinko

CHyba wiosna chciałaś napisać Kasiaczku

Ale coś mi czuj gada,ze moze sypnąć śniegiem jeszcze
Miraclle pisze:Mychulka nasza kochana![]()
![]()
![]()
![]()
Zamyślona na parapecie, śliczne oczka, śliczny pyszczek. Brzucho i łapinki wiadomo. Jednym słowem CUDO![]()
![]()
![]()
![]()
U nas też wieje i jest tak ciepło jak w weekend.
Witaj Sylwuniu
Łoj,dziękujemy Basiku

A u nas gwiździ,rano zimno było,dobrze,ze mnie tkło i wyciągnęłam jeszcze ciepłą kurtałę,a Pitkowi założyłam cieplejszą czapę
Zdradliwa ta pogoda
Rilla07 pisze:Witajcie poniedziałkowo![]()
Myszeczko![]()
Niestety dzisiaj taka nijaka pogoda, niby ciepło, ale zero słońca.
Kocurki troszkę posiedziały na parapecie i poszły szaleć po mieszkaniu.
Ja tam zawsze jestem chętna na oglądanie myszkowych fotek![]()
Co do prawka to nie przejmuj się, ja niby mam... ale od 8 lat nie siedziałam za kółkiem, więc to tak jakbym nie miała![]()
Zresztą chyba nie będzie ze mnie kierowca nigdy
U nas też dzisiaj taka pogoda do bani,głowa mnie bolała,że musiałam sobie zapodać ibuproma max
Ja raz w życiu na razie prowadziłam auto.Mój Tż dał mi jak jechaliśmy do rodzinki.W trasie do nich jest taki kawałek drogi w polach,gdzie mogłam sobie spróbować czym to się je
Kiedyś rozmawialiśmy,że jak zechcę,wykupimy kilka godzin "na próbę" czy się w ogóle nadaję do prowadzenia auta.Jak poczuję,ze tak,wtedy wykupimy cały kurs
kalair pisze:Hej Słonka!

Annaa pisze:Ja też jestem zawsze chętna do oglądania fotek Mysi
włala

I Hej Słodziaki Wszystkie