reflektory dosyłane na allegro równie dobrze mogą być kradzione - szczególnie te używane. ojcu wyrwali ostatnio oba. z BMW. i śladu nie ma.Bywa i tak. Swołocz się trafia. Latarenkę kupiłem w sklepie internetowym. I pasowała. W podobnym sklepie zrobili mnie w żabę na automatyczną skrzynkę z biegami. Nie ten model, ni hu-hu nie pasowała. I kupiłem następną. Po miesiącu zabiegów odjechałem jedynym na świecie autem z TRZEMA skrzyniami biegów. Jedna pracowała a dwie popsute były w bagażniku. Evoe! Gość na myjni śmiał się jak norka. Ja całą drogę też. Chce ktoś popsutą skrzynkę do "Wieloryba"? Oddam za piwo.

A'propos, turbinę też specjaliści siekną. Niegdyś z firmowego auta nocą wytarmoszono nam rozrusznik!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przepraszam z offtop Flox (choć pewnie wybaczycz), ale tym autem podróżują trzy koty i ja. Zatem są w przewadze...