kalair pisze:Tiaaa...miała ochotę.Lubi to Zołza mała!
no przeciez kot jest zwierzeciem miesozernym wiec co sie dziwisz, ze lubi miesko w kazdej postaci hehe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Tiaaa...miała ochotę.Lubi to Zołza mała!
MonikaMroz pisze:Jak to ugryzła ???
To ona aż taka maupa ??
Kociara82 pisze:kalair pisze:Tiaaa...miała ochotę.Lubi to Zołza mała!
no przeciez kot jest zwierzeciem miesozernym wiec co sie dziwisz, ze lubi miesko w kazdej postaci hehe
Kociara82 pisze:MonikaMroz pisze:Jak to ugryzła ???
To ona aż taka maupa ??
![]()
dokladnie tak, taka kochana malpka z niej
lekko mnie dziabnela na ostrzezenie, ale bardzo zdecydowanie wyrazila swoj sprzeciw. Nie zyczy sobie bym ja dotykala-ok, uszanuje to.
Wcale sie nie gniewam za tono bo jak sie mozna na kotalke gniewac, zwlaszcza na taka slicznotke
bulba pisze:Dzieńdoberek Bożenko![]()
Boszszsz, jakiego ja mam lenia strasznego
anulka111 pisze:czesc wszyustkim,ja jak zwykle zagoniona,ale odliczam tygodnie do wolnego
Nabralam ochoty na salate-a tymczasem zaraz bede pozerala watrobki-trzymajta kciuki-jak mi anemia nie wyhamowala przy tych konskich dawkach zelaza,ktore biore-to bede miala klopot z uzyskaniem zdolnosci do pracykalair pisze:Jejku, zeżarłam właśnie całą sałatę lodową..Źle ze mną..
anulka111 pisze:Nabralam ochoty na salate-a tymczasem zaraz bede pozerala watrobki-trzymajta kciuki-jak mi anemia nie wyhamowala przy tych konskich dawkach zelaza,ktore biore-to bede miala klopot z uzyskaniem zdolnosci do pracykalair pisze:Jejku, zeżarłam właśnie całą sałatę lodową..Źle ze mną..
Bardzo trzymajcie kciuki,bym wyniki miala cudne
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 55 gości