Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 02, 2013 22:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

koteczekanusi pisze:Z drugą jeszcze nie zrobiłam zdjęcia. W sumie to ta druga miała być dla kotów Dalii, ale moja siostrzenica się dorwała, rozpakowała i w 5 minut zabawka zrobiła się używana...

może być rozpakowana i nawet używana
ja ją pragnę :placz:
nie mogę dostać nigdzie :placz:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon gru 02, 2013 23:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Ania ależ Wy macie dużo Korneliuszka w domu...
Normalnie napatrzeć się nie mogę!
Tylko dlaczego zdjęcia wielkości znaczka pocztowego?
Uraduj moją duszę i pokaż KORNELIUSZE!!! :D

Solidny z niego kotek...a mówiłam: weź Kornelisza, on się nada...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon gru 02, 2013 23:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Kliknij sobie na miniaturkę, to się zrobi DUŻA.
Ta, Korneliusz jest specyficzny.

Zabawkę widziałam na angielskim i niemieckim e-bayu. Tylko przesyłka kosztuje tyle, co zabawka. No nie wiem, czy się z nią rozstać :wink: Ma natomiast jedną wadę, jak wszystkie elektryczne zresztą - wystarczy, by kot przytrzymał sznurówkę łapką, by przestawała się ruszać. Oczywiście takie trzymanie też jest zabawą dla kota.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto gru 03, 2013 8:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Leżą pokotem tłuste kiełbasy
leżą i ponoć nie są grubasy.....

Sorry tak mi się jakoś skojrzyło.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto gru 03, 2013 10:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Bo Neigh swoje koty GŁODZI! :mrgreen:

kotkins

Post » Wto gru 03, 2013 13:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

koteczekanusi pisze:Kliknij sobie na miniaturkę, to się zrobi DUŻA.
Ta, Korneliusz jest specyficzny.

Zabawkę widziałam na angielskim i niemieckim e-bayu. Tylko przesyłka kosztuje tyle, co zabawka. No nie wiem, czy się z nią rozstać :wink: Ma natomiast jedną wadę, jak wszystkie elektryczne zresztą - wystarczy, by kot przytrzymał sznurówkę łapką, by przestawała się ruszać. Oczywiście takie trzymanie też jest zabawą dla kota.

co to za zabawka??? pokażcie proszę :)
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Wto gru 03, 2013 17:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

koteczekanusi pisze:Zabawkę widziałam na angielskim i niemieckim e-bayu.

nie ma niestety, to co widziałaś to stany, tylko e-bay ma taka formę prezentacji przedmiotów
w tym przypadku przesyłka i opłaty celne zabijają kwotowo
gdyby była dostępna w jakimkolwiek miejscu europy już bym ją miała :wink:
Obrazek

dalia

Post » Wto gru 03, 2013 17:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

A jak to-to się nazywa?

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Wto gru 03, 2013 19:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

http://www.youtube.com/watch?v=jebITEadQ7M

A to nie są w UK? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... &_from=R40

i w Niemczech? http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p ... &_from=R40

No niestety, moja siostra nie przyjedzie na pewno przez najbliższe miesiące albo i lata. Jeśli będzie mi coś przesyłać, to mogę ją poprosić. Tylko że cały czas są koszty przesyłek: w USA, USA-Polska i Warszawa-Poznań. Frolicat zapewnia darmową przesyłkę, jeśli kupuje się min. za 50$, ale pewnie dotyczy to tylko USA, no i ja kupowałam od razu 2 zabawki, więc mojej siostrze wyszła darmowa przesyłka.
A, na stronie Frolicata są sklepy w Europie. W Polsce niby też jest, ale dzwoniłam do nich i nie mieli.
Ostatnio edytowano Wto gru 03, 2013 19:32 przez koteczekanusi, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto gru 03, 2013 19:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

kfiatek 1983 pisze:A jak to-to się nazywa?

frolicat FLIK
http://www.youtube.com/watch?v=fl6lXNZvF5I
Obrazek

dalia

Post » Wto gru 03, 2013 20:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

koteczekanusi pisze:http://www.youtube.com/watch?v=jebITEadQ7M

A to nie są w UK? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... &_from=R40

i w Niemczech? http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p ... &_from=R40

No niestety, moja siostra nie przyjedzie na pewno przez najbliższe miesiące albo i lata. Jeśli będzie mi coś przesyłać, to mogę ją poprosić. Tylko że cały czas są koszty przesyłek: w USA, USA-Polska i Warszawa-Poznań. Frolicat zapewnia darmową przesyłkę, jeśli kupuje się min. za 50$, ale pewnie dotyczy to tylko USA, no i ja kupowałam od razu 2 zabawki, więc mojej siostrze wyszła darmowa przesyłka.
A, na stronie Frolicata są sklepy w Europie. W Polsce niby też jest, ale dzwoniłam do nich i nie mieli.

niestety to wszystko USA
Obrazek

dalia

Post » Wto gru 03, 2013 21:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

dalia pisze:
koteczekanusi pisze:Zabawkę widziałam na angielskim i niemieckim e-bayu.

nie ma niestety, to co widziałaś to stany, tylko e-bay ma taka formę prezentacji przedmiotów
w tym przypadku przesyłka i opłaty celne zabijają kwotowo
gdyby była dostępna w jakimkolwiek miejscu europy już bym ją miała :wink:

Si, w Holandii znaleźć się nie udało :(

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto gru 03, 2013 21:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Na angielskim amazonie są z darmową wysyłką, tyle że dwa razy droższe w stosunku do USA.
http://www.amazon.co.uk/Frolicat-Flik-A ... s=frolicat

Przeglądając te zabawki znalazłam coś wprost stworzonego dla mojej Kiti! Koci leżaczek montowany na okno! Piszą że nawet grube koty mogą się na nim wylegiwać bez ryzyka odpadania.

Obrazek
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Wto gru 03, 2013 22:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Psia mać...chyba przerzucę się na psy.
Znaczy : zejdę na psy.

Otwieram drzwi i tym samym rozdyźduję maleńką kupkę Amelki: mam ją pod drzwiami i na podłodze.
Sprzątam.
Potem idę do sypialni. Przebieram się w ciuchy domowe i co? A wdeptuję bosą stopą w świeżutki żyg ("zwrocik") księżniczuchny Fio.
Na jednej nodze skaczę do łazienki, gdzie pod prysznicem znajduję śliczną kupkę Lalka.
Nogę myję w umywalce, sprzątam żyg, następnie wyrzucam kupkę i zmywam brodzik.
Laluś zrobił jeszcze siusiu pod prysznicem, bo czasem trzeba iść na całość.
Koty kłębią się w kuchni , są głodne.
Idę do kuchni a że sprzątając zgubiłam gdzieś buta to pędzę boso.
Bo przecież mam głodne mięska dzieci.
No i przy szafce jest przecudny sik amelczyny, który zaliczam obunożnie.
Tak se stoję z mokrymi stopami w tej kuchni i myślę "a po kiego ja mam te koty"

Wycieram nogi, potem je myję.
Idę do sypialni- moje łóżko wygląda dziwnie.
Jakby ktoś wybudował na nim góry- jakiś psi bóg? Demiurg jakowyś?
Z pomiędzy zmierzwionych kołder i poduszek wychyla się zadowolona psia twarz Melona.
Poprawiam pościel, dzwoni telefon.
To Cairo.
"Wiesz co odkryłam? Ramon mi sika w szafie..."

Kupiłam im dziś tańszą wołowinę.
Żaden nie ruszył.
Tylko jamnik zeżarł.

Wiecie dlaczego ma się koty?
Z głupoty...

kotkins

Post » Wto gru 03, 2013 22:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

ciesz się że nie puszczają pawia jak akurat jesz obiad, albo nie srają jak akurat spożywasz śniadanie, bądź odwrotnie :twisted:
u mnie to nagminne :twisted:
Obrazek

dalia

[poprzednia][następna]