Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:myzianki za uszkiem przesyłam
MB&Ofelia pisze:A nasza Duża jezd gupia i jusz. Fczoraj se spsuła okulara bo rąbła wew drzwi. Potem gdziesik pojechała i zostawiła nas kotki same na dłuuuugo. Chyba była u dziatków bo nimi niuchała. Ale nas nie zabrała, fstręciucha. A teras siedzi i marudzi że my jej cosik pszestawiłyśmy w komputrze. Sama se pszestawiła i na nas srzuca.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen - niewinne
Jak nic któraś mi łapą albo dupinką przycisnęła coś na klawiaturze, nie wiem co i nie wiem jak to odkręcić![]()
![]()
Duża
Ewa L. pisze:Zresetuj kompa {wyłącz i włącz ponownie} i wszystko będzie ok.
Moja Pola jak przebiegnie mi po klawiaturze to potem tak mi pomiesza że zamiast y wychodzi mi z i odwrotnie a ą czy ę jest nieosiągalne![]()
Alyaa pisze:Ewa L. pisze:Zresetuj kompa {wyłącz i włącz ponownie} i wszystko będzie ok.
Moja Pola jak przebiegnie mi po klawiaturze to potem tak mi pomiesza że zamiast y wychodzi mi z i odwrotnie a ą czy ę jest nieosiągalne![]()
To tylko przestawienie języka. Na to pomaga naciśnięcie kombinacji lewych klawiszy "Ctrl" i "Shift"
MB&Ofelia pisze:A nasza Duża jezd gupia i jusz. Fczoraj se spsuła okulara bo rąbła wew drzwi. Potem gdziesik pojechała i zostawiła nas kotki same na dłuuuugo. Chyba była u dziatków bo nimi niuchała. Ale nas nie zabrała, fstręciucha. A teras siedzi i marudzi że my jej cosik pszestawiłyśmy w komputrze. Sama se pszestawiła i na nas srzuca.
Jak nic któraś mi łapą albo dupinką przycisnęła coś na klawiaturze, nie wiem co i nie wiem jak to odkręcić![]()
![]()
Duża
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A nasza Duża jezd gupia i jusz. Fczoraj se spsuła okulara bo rąbła wew drzwi. Potem gdziesik pojechała i zostawiła nas kotki same na dłuuuugo. Chyba była u dziatków bo nimi niuchała. Ale nas nie zabrała, fstręciucha. A teras siedzi i marudzi że my jej cosik pszestawiłyśmy w komputrze. Sama se pszestawiła i na nas srzuca.
![]()
Duża
Zresetuj kompa {wyłącz i włącz ponownie} i wszystko będzie ok.
Moja Pola jak przebiegnie mi po klawiaturze to potem tak mi pomiesza że zamiast y wychodzi mi z i odwrotnie a ą czy ę jest nieosiągalne
Ewa L. pisze:Alyaa pisze:Ewa L. pisze:Zresetuj kompa {wyłącz i włącz ponownie} i wszystko będzie ok.
To tylko przestawienie języka. Na to pomaga naciśnięcie kombinacji lewych klawiszy "Ctrl" i "Shift"
Dobrze wiedzieć bo @ jedna nigdy nie pokarze co naciska - mogłaby przebiec w drugą stronę i nacisnąć jeszcze raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1403 gości