Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Porzuciłaś biedne kotecki! Rozważam zgłoszenie do TOZ.
MariaD pisze: A w temacie oddziczania - jak sa dwa i więcej futra to trzeba im regularnie przypominać, ze człowiek to nie tylko micha i kuweta ale także pieszczoty i przytulaski.
Femka pisze:MariaD pisze:Porzuciłaś biedne kotecki! Rozważam zgłoszenie do TOZ.
Będę Ci bardzo wdzięczna za ten donosik. Dorzuć (dla pewniejszej skuteczności), że są źle traktowane, niedożywione i w ogóleZwrócę TOZ-owi koszty podróży.
MariaD pisze: A w temacie oddziczania - jak sa dwa i więcej futra to trzeba im regularnie przypominać, ze człowiek to nie tylko micha i kuweta ale także pieszczoty i przytulaski.
i to właśnie miałam na myśli. Przy dużej ilości rezydentów i tymczasów no way, nie ma szans.
BarbAnn pisze:ja mam teraz problemy z wygłaskaniem towarzystwa.
Lewą ręką Gabe, prawą havę, pod pachę mi łep wciska Srebek a po plecach skacze Pixi.
Femka pisze:jakie tymczasy?
Femka pisze:Cała trójka ma glutaNie dosyć, że już i tak latam jak kot z pęcherzem pomiędzy pracą i remontem, to teraz jeszcze będę latać z tymczasami. jedno w tym wszystkim jest dobre, że mogę rano zostawić maluchy i odebrać wieczorem, w drodze do domu. Przynajmniej nie zarywam dnia w pracy.
Ciekawe, gdzie się smarkateria tak urządziła. Typuję Nowego, że on przyszedł i sprzedał gila. Teraz brakowałoby mi jeszcze, żeby i Szczypiorki poległy.
Idę się powiesić.
Aha, Czarnuch coś mi zrobił z klawiaturą. Nie mogę szybko powtórzyć uderzenia dwa razy w ten sam klawisz. Muszę odczekać chwilę. Nie mam pojęcia, co z tym zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości