Ja na razie po szpitalu odkazam sie preparatami med. wiec to mycie by nic nie dalo.
Nalezy mi sie maly medal za dzielnosc-wlasnie udalo mi sie zdjac opatrunki szpitalne z moich 4 dziurek

Wczesniej nie mialam odwagi,a zalecenie bylo,by dzis zdjac i juz nowych nie zakladac.
Zastanawialam sie jak to bedzie wygladac-wyglada ok. Odkazilam-mam db srodki-wyglada na to ,ze goi sie na mnie jak zwykle ,czyli jak na psie

Wlasciwie chyba medal mi sie nie nalezy

-tylko jedna dziurka wyglada malutka jakby chirurg mial cos do roboty-z reszty wystaja szwy i tyle-wygladam jak zwykle czyli na osobe z 2tyg po operacji

Rys wie ,ze cos jest nie tak-bo zamiast mnie udeptac -delikatnie mi tylko wszedl na kolana,dal sie wyglaskac i zszedl tez na takich miekkich lapkach

Gucio nie chc emnie wachac ,ale bardzo sie wybawia peczkiem wstazek na patyku i strasnzie nadstawia sie do glaskow ,krzywiac nosek na MOJ ZAPACH I ZEZUJAC,CZY MU COS NIE ZROBIE
Smakusia-tu problem-rytualnie rzucam myszka,a teraz nie bardoz mam jak z podlogi podnosic ,chyba dzis zagramy w pilke nozna z mysza

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.