marta-po pisze:Zojka ma syndrom głodu. Nie dojadała, często chodziła głodna
Martuś...myślisz,ze to przejdzie? Mogę jej dawać ile chce,tylko żeby nie ze szkodą dla niej...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta-po pisze:Zojka ma syndrom głodu. Nie dojadała, często chodziła głodna
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:No ktoś musi dbać o to, żeby się nie marnowało papu.
Chyba muszę zajrzeć w normy jedzeniowe...Ile powinna dostać.
Nie patrz na normy. Patrz na Zoję![]()
Zuch dziewczyna
Marysiu .A jak ją utuczę..? Ja się kompletnie nie znam na tymMilka z Dzidzią to niejadki...i takich problemów nie miałam...
Nówki zawsze tak jedzą, potem się uspokajają. Zanim ją utuczysz (przypominam, że jest u ciebie nie cały tydzień ), to twoje panienki załapią, co to konkurencja i we trójkę będą jeść tyle samo.
kocurzyca41 pisze:Nówki zawsze tak jedzą, potem się uspokajają. Zanim ją utuczysz (przypominam, że jest u ciebie nie cały tydzień ), to twoje panienki załapią, co to konkurencja i we trójkę będą jeść tyle samo.
To ja posłucham doświadczonej KOCIARY.....
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Nówki zawsze tak jedzą, potem się uspokajają. Zanim ją utuczysz (przypominam, że jest u ciebie nie cały tydzień ), to twoje panienki załapią, co to konkurencja i we trójkę będą jeść tyle samo.
No bądź dobrą dziewczynka i posłuchaj![]()
Jak tylko uruchomimy Gosię, to potwierdzi, bo z miesiąc temu widziała. Lśniące, waga w normie. Jedyna wada - rozgadane i miziate
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Nówki zawsze tak jedzą, potem się uspokajają. Zanim ją utuczysz (przypominam, że jest u ciebie nie cały tydzień ), to twoje panienki załapią, co to konkurencja i we trójkę będą jeść tyle samo.
No bądź dobrą dziewczynka i posłuchaj![]()
Jak tylko uruchomimy Gosię, to potwierdzi, bo z miesiąc temu widziała. Lśniące, waga w normie. Jedyna wada - rozgadane i miziate
Ja z tych co nie uwierzą dokupi nie zobaczą...Musze się naocznie przekonać...
kocurzyca41 pisze:Se Glamury założę...z połyskiem...
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Se Glamury założę...z połyskiem...
Te glamury to musisz mieć tak od stóp do głów z przykryciem paszczęki.
kocurzyca41 pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Se Glamury założę...z połyskiem...
Te glamury to musisz mieć tak od stóp do głów z przykryciem paszczęki.
A co grozi mojej paszczęce?
kamari pisze:Zabieg jest całkiem bezpłatny. Ale o maseczki na przejechanych kocim języczkiem powiekach martwisz się sama. Jeśli ci coś z powiek zostanie oczywiście, bo Ominia jest bardzo dokładna i nieugięta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 466 gości