Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 30, 2013 8:29 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

A to pracownicy mają jakieś prawa? 8O 8O 8O

Madzio, skoro lubisz upały, to korzystaj z nich póki możesz. Dobrze, że kogoś cieszy obecna pogoda :ok:
W nocy było masakrycznie gorąco.
I co?
Maurycy koniecznie chciał się do mnie przytulać. Potem do łóżka przyszedł też Fiodor.
Kochane kotki, martwiły sie, że zmarznę i mnie ogrzewały.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto lip 30, 2013 22:24 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Revontulet pisze:A to pracownicy mają jakieś prawa? 8O 8O 8O

Madzio, skoro lubisz upały, to korzystaj z nich póki możesz. Dobrze, że kogoś cieszy obecna pogoda :ok:
W nocy było masakrycznie gorąco.
I co?
Maurycy koniecznie chciał się do mnie przytulać. Potem do łóżka przyszedł też Fiodor.
Kochane kotki, martwiły sie, że zmarznę i mnie ogrzewały.

kochane kocurki

cześć chłopaki, co słychać?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro lip 31, 2013 19:18 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Revontulet pisze:
Obrazek

Do zacałowania ten koci ryjek z różowym noskiem 8) .
Fiodek to by się z Milą na pewno dogadał w kwestii demolki i wczesno-porannego sajgonu, ja już czasami do Milusiej nie mam siły, skąd ten kot ma tyle energii :roll: .

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Pt sie 02, 2013 8:27 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

karola7 pisze:Do zacałowania ten koci ryjek z różowym noskiem 8) .

Fiodor ma nieco inne zdanie na ten temat 8)
On by powiedział: no weź przestań, bo ktoś zobaczy. No puśćże mnie, muszę natentychmiast iść, pilne sprawy mnie wzywają...
Fiodor na pewno by się dogadał z Milą i z każdym kotem kochającym demolkę :P
Wszystkie zdjęcia (oprócz zdjęcia gołębi) do historyjki z poprzedniej strony powstały w ciagu 10 minut :mrgreen: W tym czasie Maurycy nawet nie zmienił pozycji :roll:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto sie 06, 2013 7:52 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Co tu tak cicho? Dajecie radę w tropikalne upały?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto sie 06, 2013 8:45 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Ja jak zwykle umieram. Byle dotrwać do piątku :mrgreen:
Koty dają radę. Dni przesypiają. Wieczorem wracają do życia. Fiodorowi, po całym dniu lenistwa, wieczorem odbija ze zdwojoną siłą :P
A w niedzielę było tak:
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sie 06, 2013 11:07 przez Revontulet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Revontulet

Post » Wto sie 06, 2013 9:52 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Już środa - dasz radę! :ok:
Moje śpią porozrzucane po pokoju, na podłodze, większość dnia. Jedzą rano i wieczorem głównie, ale jedzą , więc nie ma tragedii. Czasem przemieszczą jakąś zabawkę w nocy, czasem słyszę, że ktoś gania - znaczy komara mamy :wink:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sie 06, 2013 10:04 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Dopiero wtorek :placz:

Moje nie interesują się komarami :twisted:
M&M to jednak dobrze wychowane kotki :D
Obrazek

Revontulet

Post » Wto sie 06, 2013 10:39 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

O, żesz.. faktycznie - wtorek 8O Ja kalendarz mam koło klawiatury.. i tak zobaczyłam :roll: Może trzeba się bardziej rozebrać??? :mrgreen:

Jak to się nie iteresują??? Coś lata, a one się nie interesują??
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sie 06, 2013 10:52 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Interesują się muchami, ćmami. Ostatnio na siatce usiadł duuuży motyl- koty prawie powariowały :mrgreen:
Ale komary ich nie kręcą :twisted:
Kiedyś w nocy komar przeszkadzał Maurycemu, a ten zamiast go upolować tylko kłapał zębami jak pies :roll:

Bardzo niepraktyczne są ich zainteresowania :roll:

morelowa pisze: Może trzeba się bardziej rozebrać??? :mrgreen:

Jak nie trzeba to lepiej w ogóle się nie ubierać :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto sie 06, 2013 10:59 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Fotek nie widzę :roll:

Na jutro u nas zapowiadają 38 stopni :strach:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sie 06, 2013 11:09 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Broszka pisze:Fotek nie widzę :roll:

A teraz?
zapodaj.net czasem nawala :roll: Może wstaw.org lepiej się spisze :mrgreen:

Broszka pisze:Na jutro u nas zapowiadają 38 stopni :strach:

:strach:
Masakra!
Obrazek

Revontulet

Post » Wto sie 06, 2013 11:28 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

O, teraz widzę :P
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sie 06, 2013 11:51 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Revontulet pisze: Fiodorowi, po całym dniu lenistwa, wieczorem odbija ze zdwojoną siłą :P

Masz szczęście. Dyziowi odbija ok. 4 rano :evil:

Foty słodkie :D :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sie 06, 2013 13:24 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

Obrazek

Obrazek[/quote]

jeden słodszy od drugiego :1luvu: :1luvu:
ciećmłokowy brzuchol do zacałowania, a u Fio nawet przez sen widać że to diabełek :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

[poprzednia][następna]