ewkaa pisze:negretka pisze:Mogę zrobić filmik jako publiczny jeśli właścicielka wątku zechce. Tak to wg zaleceń ustawiłam na prywatny.
Prywatnego nikt nie zobaczy, nie ma co wstawiać linku

nie musi być od razu publiczny dla wszystkich - wystarczy niepubliczy, wtedy po linku da się go obejrzeć

O tak, właśnie o niepubliczny mi chodziło, namieszałam z tym prywatnym

Bardzo dziękuję negretrko
Gosiak104 pisze:anulka111 pisze:A czemu maja byc cenzurowane
Jak to czemu? Wystarczy, że w relacji na żywo co chwilę się pojawiałam

Sama chciałaś stewardować

Jutro wstawiam mój filmik i drugi, jeśli uda mi się go ściągnąć od autora.
anulka111 pisze:A czemu maja byc cenzurowane i czemu nie ma zdjec

Zdjęć nie ma ponieważ byłam zbyt zaabsorbowana noszeniem, wystawianiem, pudrowaniem, kibocowaniem i uspokajaniem żbey po nich pomyśleć
NK była grzeczna tylko baardz zestresowana. Sędzia Włoch nazwał ją śpiewaczką ponieważ powiedziała mu dość wyraźnie jaka jest nieszczęśliwa, że go widzi

Dzisiejszy sędzia miał.... ekhmmm.... ból głowy i w sumie ledwie spojrzał. Ale grunt, że dał rozetkę
wczoraj w BISie NK pokonała 3 albo 4 inne kotki-kastratki natomisat dziś była jednyną nominowaną. Swoją drogą, jeśli ktos mi może wyjaśnić jak tos ie stało, to chętnie się dowiem
Bardzo dziękuję kochanej Gosiak104 za wystawianie mojej Królewny podczas bisów oraz za pomoc sanitarno-weterynaryjną (czyt. wlewanie wody strzykawką do paszczy) i Biance za pomoc w logistyce i groomingu

No i oczywiście wszystkim za kibicowanie oraz trzymanie kciuków