Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Amy sie dzisiaj z rana zbuntowała i nie chciała polędwiczki jeść. Musiałam na szybko jakąś saszetkę z lodówki wyjmować. Takie numery jak ja do pracy się spieszęNie spodziewałam się tego po tym wszystkożernym kocie
Czyżby kolejna szylkretka wybredna mi sie trafiła
![]()
Na szczęście Felixa zjadła bez problemu.
A może ona przeżarta już jest i 2x dziennie tylko powinnam jej mokre dawać. Bo jak głodna jest to suchą Mili zjada. Wielkie groszki ale daje sobie radę tymi ząbeczkami małymi
kalair pisze:MonikaMroz pisze:Amy sie dzisiaj z rana zbuntowała i nie chciała polędwiczki jeść. Musiałam na szybko jakąś saszetkę z lodówki wyjmować. Takie numery jak ja do pracy się spieszęNie spodziewałam się tego po tym wszystkożernym kocie
![]()
A może ona przeżarta już jest i 2x dziennie tylko powinnam jej mokre dawać. Bo jak głodna jest to suchą Mili zjada. Wielkie groszki ale daje sobie radę tymi ząbeczkami małymi
Amy nie życzy sobie, żebyś ją zostawiała!
MonikaMroz pisze:Amy sie dzisiaj z rana zbuntowała i nie chciała polędwiczki jeść. Musiałam na szybko jakąś saszetkę z lodówki wyjmować. Takie numery jak ja do pracy się spieszęNie spodziewałam się tego po tym wszystkożernym kocie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości