Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:waga jest u wetki, po tabletki jak sama pójde to dostane ale nie wiem czy nie powinnam ich zważyc zeby dobrac dawke.
Poza tym jak pisąłam ja za pół tabletki płace jak inni za cała więc może ktoś mógłby mi u siebie zakupic i wysłać 3 całe tabletki, ja gdzieś postaram sie zważyc koty i wtedy przez telefon zapytam weta jaka dawkę komu podać.
Renia czy ty nadal planujesz załatwic nam to pyrantelum? bo wtedy bym tylko z Dziunią posżła do wetki na szczepienie to wtedy poznam jej wage i na drugie odrobaczanie ne bede musiala jej zabierać
mundziowa pisze:Karolek(ona) pisze:waga jest u wetki, po tabletki jak sama pójde to dostane ale nie wiem czy nie powinnam ich zważyc zeby dobrac dawke.
Poza tym jak pisąłam ja za pół tabletki płace jak inni za cała więc może ktoś mógłby mi u siebie zakupic i wysłać 3 całe tabletki, ja gdzieś postaram sie zważyc koty i wtedy przez telefon zapytam weta jaka dawkę komu podać.
Renia czy ty nadal planujesz załatwic nam to pyrantelum? bo wtedy bym tylko z Dziunią posżła do wetki na szczepienie to wtedy poznam jej wage i na drugie odrobaczanie ne bede musiala jej zabierać
Przepraszam, ale nie doczytalam. O jakie tabletki chodzi??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 43 gości