Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 26, 2012 12:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

Doberek.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 26, 2012 18:05 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

bulba pisze:Dzieńdoberek Karolka :D Miłego dnia i miłego działkowania :D

hejka :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob maja 26, 2012 18:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

kiche_wilczyca pisze:Garfildku sto lat kociego życia spędzonego w radości, zdrowiu, miłości Dużej oraz na psoceniu - nie martw się, nawet jak rozrabiasz - Duża i tak Cię kocha :1luvu:

Tak Duża was kocha jak śpicie, nie wołącie jeść, nie sracie i sie nie ganiacie - wtedy to was kocham nad życie :P
doberek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob maja 26, 2012 18:07 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

kalair pisze:Doberek.

hejka

Karolek(ona)

Post » Sob maja 26, 2012 18:14 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

Cześć Garf
Jak po imprezie? Czujesz sie bardziej dorosły? Duża fajne prezenty Ci dała?
Rysiek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob maja 26, 2012 18:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

juana pisze:Cześć Garf
Rysiek

ta dała, po dupie gazetą bo dorwałem sie do przysmaków i chciałem sie poczęstować, a Duża na to weszła i mi sru - potem sie Toffikowi dostało za to samo ale w końcu skapitulowała i dała nam jeszcze po pare sztuk a potem kurna wsadziła do szafy byśmy nie dosięgli
to pod głodzenie podchodzi :!: :twisted: :evil:
Garf

Karolek(ona)

Post » Sob maja 26, 2012 18:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

Karolek(ona) pisze:
Rysiek

ta dała, po dupie gazetą bo dorwałem sie do przysmaków i chciałem sie poczęstować, a Duża na to weszła i mi sru - potem sie Toffikowi dostało za to samo ale w końcu skapitulowała i dała nam jeszcze po pare sztuk a potem kurna wsadziła do szafy byśmy nie dosięgli
Garf

Musicie do TOZ napisać :roll: może jak uświadomią Dużą to będzie lepiej
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob maja 26, 2012 19:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

bozena640 pisze:
Karolek(ona) pisze:
Rysiek

Garf

Musicie do TOZ napisać :roll: może jak uświadomią Dużą to będzie lepiej

:P :P :P :P :P
Duża :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Sob maja 26, 2012 20:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

Garf, nasza nas nie głodzi, ale męczy wożeniem do weta.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob maja 26, 2012 20:45 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

MalgWroclaw pisze:Garf, nasza nas nie głodzi, ale męczy wożeniem do weta.
Fasolka

A to nasza nas dawno nie targała nigdzie
a jeść daje, ino przysmaki nam wydziela :evil:

Karolek(ona)

Post » Sob maja 26, 2012 21:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

Cześć Karlku ze spragnionymi smakołyków chłopulkami.Moje żebraczki dziś wyżebrały kabanoski.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie maja 27, 2012 6:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

Staram sie nie dawac naciagnac na zebractwo-ale czasem wymiekam z okruszkami sernika :oops: :wink:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Nie maja 27, 2012 6:26 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

Gdyby Frania nie sprawdziła czynnie, co mam na swoim talerzu, mogłaby się rozchorować ze stresu 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie maja 27, 2012 6:47 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

kocurzyca41 pisze:Cześć Karlku ze spragnionymi smakołyków chłopulkami.Moje żebraczki dziś wyżebrały kabanoski.

Rozumiem wyżebrały ale te gady nie żebraja tylko właża na półke zrzucają i sie same częstuja - ostanio zeżarły przez noc razem z połowa torby chrupki - taki przysmak na zęby.
A to ma byc niby przekąska do 8szt, góra. Wiem mój błąd bo zapomniałam schować ale czy oni zawsze muszą żreć razem z folią!!
jak znam życie to to rude bo dorwałam go juz raz z workiem suchego jak go własnie ropracowywał - a karma miała byc na wieś kla kotów! Samolub :evil:

Tak samo Filip zostawia śnaidanie i idzie na łożko albo sie bawic a Toffik juz mu parówke ze stołu albo szynke z bułki i tłumacze jedz, nie zostawiaj bo ci ukradną ale co tam -matka leży na kasie to kupi 2 kg szynki jeszcze i zapłaci za weta jak sie pochoruje Toffik od wiperzowiny :roll:

Karolek(ona)

Post » Nie maja 27, 2012 6:50 Re: Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

anulka111 pisze:Staram sie nie dawac naciagnac na zebractwo-ale czasem wymiekam z okruszkami sernika :oops: :wink:

no ja mam jakieś nie kocie te koty szczególnie Rudego bo może i żebra o wszystko ale nie jada ludzkiego - może se leżec mięso, parówki na stole nie weźmie - Toffik tylko połyka wsio co mięsne i rybne :P
Garf jedynie co lubi serka liznąc Prymuska, Bileucha i jadł ze mną raz wędzona flądre, ale makreli, tuńczyka nie zje a kiedys by sie skichał za tym.

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]