Szkoda, bo ortopeda genialny .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rapsodia82 pisze:Z okolic Warszawy mnie polecono klinikę Osteon, w Legionowie.
Dwie niezależne od siebie osoby wydały bardzo dobre opinie na temat doktora Jasielskiego.
Ja dopiero w sierpniu osobiście będę mogła sprawdzić i swoje zdanie wypowiedzieć.
ruda32 pisze:morelowa pisze:kamari pisze:Witamy 13-tego w piątek. To będzie szczęśliwy dzień![]()
Szukamy dojścia do dobrego ortopedy, a najlepiej do STOCERu dla jednej z cioteczek. Sprawa jest bardzo poważna i pilna. Może macie jakieś "znajomości" ?
Będzie!
'Mam' ortopedę, ale we Wrocławiu. Niestety prywatnie i we Wrocławiu, ale piszę bo nie wiem o jakie miasto chodzi [troche jestem niezorientowana na wątku.. chyba...]
chodzi o Warszawę ewentualnie bliską okolicę
EVA2406 pisze:ruda32 pisze:morelowa pisze:kamari pisze:Witamy 13-tego w piątek. To będzie szczęśliwy dzień![]()
Szukamy dojścia do dobrego ortopedy, a najlepiej do STOCERu dla jednej z cioteczek. Sprawa jest bardzo poważna i pilna. Może macie jakieś "znajomości" ?
Będzie!
'Mam' ortopedę, ale we Wrocławiu. Niestety prywatnie i we Wrocławiu, ale piszę bo nie wiem o jakie miasto chodzi [troche jestem niezorientowana na wątku.. chyba...]
chodzi o Warszawę ewentualnie bliską okolicę
Mam ortopedę w Warszawie. Wizyta 78 zł. Najbliższy termin 24. 07
EVA2406 pisze:Miejsce zarezerwowane. Czekam na dane na pw.
Potrzebne wszystkie dokumenty z rtg włącznie.
EVA2406 pisze:To mam odwołać tą rezerwację?
kamari pisze:
Stale mnie to zadziwia - mają podane pierdyliony talerzyków, a pchają się do jednego. Im większe zagęszczenie, tym smaczniej?
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:
Stale mnie to zadziwia - mają podane pierdyliony talerzyków, a pchają się do jednego. Im większe zagęszczenie, tym smaczniej?
Owczy (a może koci) pęd?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1421 gości