A przez bluetooth?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:kropkaXL pisze:No własnie w kreatorze musisz poszukać -przesuń go sobie w dół i poszukaj.
Ja sama w bólach nauczyłam się zrzucać zdjecia-z aparatem łatwiej mi poszła,ale i tel. opanowałam .
Chyba szybciej będzie jak ten aparat przywiozę do Ciebie.Bo ta kreatura nijak znaleźć nie może...
kropkaXL pisze:kocurzyca41 pisze:kropkaXL pisze:No własnie w kreatorze musisz poszukać -przesuń go sobie w dół i poszukaj.
Ja sama w bólach nauczyłam się zrzucać zdjecia-z aparatem łatwiej mi poszła,ale i tel. opanowałam .
Chyba szybciej będzie jak ten aparat przywiozę do Ciebie.Bo ta kreatura nijak znaleźć nie może...
OKI!-ja mam net z kabla i raczej dobrze chodzi!
Karolek(ona) pisze:ja wydalam kiedys 35 zl i kupiłam gluta z wejsciem USB i sobie zrzucam z fona co chce na kompa przez gluta
a teraz sory idem siknąc bo mi uszy stoją
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:ja wydalam kiedys 35 zl i kupiłam gluta z wejsciem USB i sobie zrzucam z fona co chce na kompa przez gluta
a teraz sory idem siknąc bo mi uszy stoją
Ja chcę odwrotnie.Z kompa na fona....Czy uszy już Ci się położyły?
kalair pisze:Gdzieś tam nadążasz..![]()
Dobranoc.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Gdzieś tam nadążasz..![]()
Dobranoc.
U Tusieczek to szans nie mam.Co chce posta wysłać to nowy się pojawia i ja tak od początku...I pół godziny wysyłam.Już wszyscy zapomnieli o co9 chodziło....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1167 gości