Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Zaglądam po nowinki dotyczące Tatusia. I czekam na zdjęcia Czedara (b. mi się podoba Czedar) przed i po liftingu, żeby można było się tym bardziej pozachwycać.
Byłam dzisiaj w Waszej KsięgarniNastępnym razem więcej czasu poświęcę zdjęciom - piękne są. Aż mi się wakacje zamarzyły
shira3 pisze:kotkins pisze:Najgorsze jest to,że ja się już zaczynam zakochiwać w kocie...
Hmmm....dla kota chyba najlepsze.....
izka53 pisze:ZAZDRASZCZAM![]()
![]()
![]()
kotkins pisze:To jak ja mam zrobić z tymi szczepieniami na boga!?
Szczepią???Nie szczepią???
Wpisanie do książeczki nie zaszczepiwszy jest największym skur...świata!!!!
Bolkowa pisze:Neigh pisze:rastanja pisze:Cyc zawsze pomaga, facetom każdego gatunku- pomoże i tutaj!![]()
Trzymam kciuki za białasa! A na ogonach się nie znam. W ogóle nie znam się na persach (jeszcze!)
Się poznasz.......tu ( w sensie na tym wątku ) się nie da inaczej:-)
A potem zapadniesz na persjozę
kotkins pisze:Najchętniej bym go zostawila ze 2 miesiące, ale co ja z nim zrobię podczas mojego wyjazdu???
tosiula pisze:shira3 pisze:kotkins pisze:Najgorsze jest to,że ja się już zaczynam zakochiwać w kocie...
Hmmm....dla kota chyba najlepsze.....
Czasem pojawia się TEN kot i nie ma siły. Miałam wstępnie zamówione cudownego niebieskiego brytka. Z okolicy. Ale jak zobaczyłam fotkę na miau.pl kocurka Torila 500 km ode mnie to tylko to się liczyło. To był TEN kot. I pędziłam do Bettysolo po niego. Zimą. A teraz może ty trafiłaś na swego kota. Jak w Ojcu Chrzestnym: piorun.
Gibutkowa pisze:kotkins pisze:Najchętniej bym go zostawila ze 2 miesiące, ale co ja z nim zrobię podczas mojego wyjazdu???
To samo co z innymi. Mam pytanie - jak będzie odrobaczony i będzie miał ujemne wirusówki to co ma szczepienie do łączenia z innymi? Szczepienie chroni kota samego (tu Cześka) nie inne koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], muza_51 i 35 gości