Kicorek pisze:Bolusiowi nic nie będzie, w końcu to drapieżnik! Mięcho to jego żywioł! I wreszcie masz prawdziwego kota, czyli złodziejskie nasienie(jak ktoś do mnie przychodzi, to zawsze jeden z gości musi pilnować stołu, jeżeli cokolwiek na nim jest, bo inaczej blat w mgnieniu oka zostałby opróżniony
)
Pamiętasz nasze dziwne odruchy, FluszakaPluszaka i moje, jak zastawiłaś stół? Bo my mamy normalne koty, teraz już wiesz, z czym to się wiąże![]()
Pamiętam, pamiętam! Do tej pory się śmieję.

Kurczę, Dziewczyny, kiedy powtórzymy spotkanie? Zaraz rok minie...

Kicorek pisze:Torba piękna, kolor też ma cudny (bardzo lubię wszelkie odcienie czerwieni - i jaśniejsze, i ciemniejsze, żywe i zgaszone). Gdzie kupiłaś i czy droga była?
Kupiłam w ccc. Firmy Jennifer&Jennifer. Dość droga - 89 zł.
Lubię torby J&J, bo mają zawsze szwy wzmacniane. Mogę zdjęcie cyknąć. Wszystkie kieszonki obszywane są dodatkowo takim twardym "czymś", a podszewka jest bardzo gruba i solidna. Służą mi zawsze wiele lat. Dwa razy nacięłam się na torebki z "prawdziwego", porządnego niby sklepu, a nie sieciówki, i podszewka w tych torbach rwała się po kilku dniach. Gdy zaniosłam torebkę z reklamacją, pani mi powiedziała, że "jak kto nosi klucze w torebce, to tak ma!".

rudy kociak pisze:Torba bardzo ładna,kolor bardzo mi się podoba i fason też-bardzo elegancka,gratuluję zakupu.Ja właśnie lubię też takie trochę większe i jeszcze lepiej jak mają dużo zakamarkówa samopoczucie lekko przejedzonego Bolusia?
Ooooo, doskonale! To Boluś wczoraj coś jadł?? Niemożliwe! On nie czuje. Duża przesadza. Oooo - jaki Bolutek ma puściuteńki brzuś! Aż w nim grzmi.