Erin pisze:mamaGiny pisze:a mi się coś wydaje ,że bazarek z pierogami to byłby hit forum
Eee
Co eeee...na wyspę skarbów Kamari byłoby jak znalazł

Moderator: Estraven
Erin pisze:mamaGiny pisze:a mi się coś wydaje ,że bazarek z pierogami to byłby hit forum
Eee
Erin pisze:Jak Solejukowa w Ranczu
mamaGiny pisze:moja znajoma koleżanka robiła pyszne dla rodziny,potem dla znajomych,teraz dla znajomych znajomych -robi ze wszystkim czego dusza zapragnie :
jadłam z : kaszą gryczaną ,szpinakiem,mięsem,kapustą,jagodami,malinami,brzoskwinią,czekoladą czarną i białą ( to był hicior)
i tak sobie dorabia,a że jej super wychodzą to ma ręce pełne roboty
o rany ale ciachacie tych postów nie mogę sie dopchać![]()
mamaGiny pisze:podam na priva ale w góry trzeba jechaćnie wiem czy wozi na Śląsk ,ja zimą niestety nie jeżdżę w tamte strony ale wiosną nakupie i Wam porozwożę
chyba ,że Erin zrobi bazarek...
Erin pisze:Trzeba kolejną bajkę wymyślić
kotx2 pisze:mamaGiny pisze:podam na priva ale w góry trzeba jechaćnie wiem czy wozi na Śląsk ,ja zimą niestety nie jeżdżę w tamte strony ale wiosną nakupie i Wam porozwożę
pewnie by sie kuleżanka zdziwiła,gdyby nagle pojawił się tłum z miau i zażądał pierogów
vip0 pisze:Erin pisze:Trzeba kolejną bajkę wymyślić
Jeszcze jedną mam...ale dalej ni hu hu...
mamaGiny pisze:kotx2 pisze:mamaGiny pisze:podam na priva ale w góry trzeba jechaćnie wiem czy wozi na Śląsk ,ja zimą niestety nie jeżdżę w tamte strony ale wiosną nakupie i Wam porozwożę
pewnie by sie kuleżanka zdziwiła,gdyby nagle pojawił się tłum z miau i zażądał pierogów
koleżanka akurat bez kota.. co nie znaczy,że na zawsze![]()
a co do pierogów ,to jak brałam w listopadzie do pracy kilkanaście kilogramów to ją chyba już nic nie zdziwi
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 186 gości