Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Miłko co porabiasz.
Ja obecnie jestem sam w domu.
Duzi w pracy.
Haker
Myszolandia pisze:
zajebioza![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze::( O Matuchno![]()
Wnuk moich sąsiadów się wczoraj wieczorem powiesił- miał 21 lat, studiował w Poznaniu.
Piotrusiu[*]
ula-misia pisze::( O Matuchno![]()
Wnuk moich sąsiadów się wczoraj wieczorem powiesił- miał 21 lat, studiował w Poznaniu.
Piotrusiu[*]
Danusia pisze:ula-misia pisze::( O Matuchno![]()
Piotrusiu[*]
smutne![]()
[*]
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze::( O Matuchno![]()
Piotrusiu[*]
smutne![]()
[*]
był dwa lata młodszy od Jacka, razem się bawili ........
na razie nic Jackowi nie mogę powiedzieć -ma dwa paskudne egzaminy we wtorek, pewnie bym go przybiła tą wiadomością
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze::( O Matuchno![]()
Piotrusiu[*]
smutne![]()
[*]
na razie nic Jackowi nie mogę powiedzieć -ma dwa paskudne egzaminy we wtorek, pewnie bym go przybiła tą wiadomością
musiał chłopak mieć straszne problemy, pewnie nikomu nawet o nich nie mówił
ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze::( O Matuchno![]()
Piotrusiu[*]
smutne![]()
[*]
musiał chłopak mieć straszne problemy, pewnie nikomu nawet o nich nie mówił
rodzice po rozwodzie -jakiś czas temu, nie mógł się z tym pogodzić, chciał, żeby się zeszli,
podobno z dziewczyną się rozstał,
w szkole było ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 45 gości