Moja gromadka.Malutki [']; kochany Albercik odszedł:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 16, 2012 20:14 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

mahob pisze:
anita5 pisze:A Gucio... Gucio zrobił w przedpokoju kupę na posłaniu Zochy, narzygał do kartonu, który miał mi być wkrótce bardzo potrzebny, a do tego obszczał mi torbę, z którą dziś pojechałam na konferencję do Katowic. I bardzo mi było nieprzyjemnie z tym zapachem tam. :evil:

Zemsta za zdekonspirowanie? :twisted: :wink:

Właściwie to ci się nalezało... :ryk:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 16, 2012 20:21 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

AgaPap pisze:A czego nie chwaliłaś się, że będziesz w Katowicach?

Byłam tylko parę godzin w sumie... Na ekscytującej konferencji. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lis 16, 2012 20:21 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

mahob pisze:
anita5 pisze:A Gucio... Gucio zrobił w przedpokoju kupę na posłaniu Zochy, narzygał do kartonu, który miał mi być wkrótce bardzo potrzebny, a do tego obszczał mi torbę, z którą dziś pojechałam na konferencję do Katowic. I bardzo mi było nieprzyjemnie z tym zapachem tam. :evil:

Zemsta za zdekonspirowanie? :twisted: :wink:

eetam, zaznaczył, że torba ma być jego i już :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lis 16, 2012 20:49 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

Bo Pańcia jego to sobie zaznaczył :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob lis 17, 2012 10:36 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

Tak to jest z kocią miłością :roll: :lol: ... :lol:
Musi być wyraźnie zaznaczona :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lis 18, 2012 13:21 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

Dziś wielki dzień Bambosza, wieczorem jedzie do swojego domu. :D Oczywiście on się tym najmniej przejmuje.

A teraz fotki Gapcia, którego uwielbiam, tu z Edusiem Obrazek

I solo - czyż nie jest słodką kluchą?

Obrazek

Niestety, ciemne te fotki jakieś są...

No i beznadziejna fota Mirka, brata Lucka, Czapsi i Lukrecji, któremu szukam domu. Tylko jak jemu zrobić dobre zdjęcie? On ma przecudną buźkę, jest zgrabny, ma przepiękne futro, ale ja tego nie umiem ładnie sfotografować, niestety...

Obrazek

On ma tak cudne zielone oczy.... Mirek to bardzo piękny kot.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie lis 18, 2012 13:22 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

Udanej podróży Bamboszku :) :ok:

Gapcio-klusek cudny. A Mirek to czarny kot, więc nie ma innej opcji - musi być przystojny 8)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie lis 18, 2012 13:26 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

Obrazek

Tu jeszcze z Balbinką, śpią teraz przytuleni... :D

Tak, jak czarny to piękny - wiemy coś o tym. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie lis 18, 2012 17:23 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

super nowy domku :1luvu: a ja napisalam, że ma domek od klku dni ups :mrgreen:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pon lis 19, 2012 8:47 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

Super, że Bamboszek w nowym domku juz :ok: :ok: :ok:

Anita5 jak następnym razem będziesz w Katowicach na dłuzej to daj znać to może jakąś kawkę zaliczymy :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lis 19, 2012 16:40 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

AgaPap pisze:Anita5 jak następnym razem będziesz w Katowicach na dłuzej to daj znać to może jakąś kawkę zaliczymy :D

Byłoby fajnie, ale zazwyczaj jadę z ekipą znajomych - jak się szkolić, to tylko w gromadzie! :D Oczywiście jakby co, dam znać.

Bambosz od wczoraj w domku swym. Pierwsze wieści optymistyczne. Bardzo kwilił, kiedy go Liwia_ porywała ode mnie - przy okazji serdeczne dzięki za transport! No ale chyba bardzo zestresowany nie był, bo podobno od razu brzuchol do góry wywalał. :lol:
Asia_81 - i tutaj serdeczne dzięki za dom dla grubulka.... :1luvu:

A w domu...
Rano Balbinka przy miseczce na czterech nóżkach stała! I jadła. Tylko stópki podwinięte w drugą stronę, żyją swoim życiem. Poza tym wczoraj Balbi leżała na tapczanie za moimi plecami i nagle czuję, że ona wspina się po moich plecach! I wlazła mi na ramię! Taka dzielna.

W pieprzonym piecu bardzo źle się dziś pali, a moje oczy mają dość. :|
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lis 19, 2012 18:02 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

za wszystko :piwa:
niech się układa no i Balbinka...cieszy!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lis 19, 2012 18:34 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz na walizce :)

anita5 pisze:
No i beznadziejna fota Mirka, brata Lucka, Czapsi i Lukrecji, któremu szukam domu. Tylko jak jemu zrobić dobre zdjęcie? On ma przecudną buźkę, jest zgrabny, ma przepiękne futro, ale ja tego nie umiem ładnie sfotografować, niestety...

Obrazek

On ma tak cudne zielone oczy.... Mirek to bardzo piękny kot.

Spróbuj zrobić mu zdjęcia na zielonym tle,
jakoś moje czarne dobrze wtedy wychodziły...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon lis 19, 2012 18:42 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

To jest myśl, tylko muszę gościa zmusić do pozowania... :D

Wczoraj byłyśmy z Zochą na tradycyjnym porannym spacerze niedzielnym. Kaczek na stawie mnóstwo, ja nie wiem, one tu chcą zimować? I sporo łabędzi, spore stado, a jeden, który od pewnego czasu tu jest, sam. Chyba tak woli. A może jest wredny? Samolubny? :wink: W każdym razie zawsze gada coś w moim kierunku i bardzo stroszy piórka.
Spotkałyśmy też trzy sarny, które stały bez ruchu na szczycie wzgórza, na tle niebieskobiałego nieba. Wyglądały jak wycinanka, przepięknie.

Eleli właśnie zaczął swoje 'biegusianie'. Jakoś wcześnie. :D Zazwyczaj zaczyna biegać około 2o.oo. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 20, 2012 9:40 Re: Moja gromadka.Malutki [']; Bambosz pojechał :)))

AgaPap pisze:Rano Balbinka przy miseczce na czterech nóżkach stała!

Ale wieści! :1luvu:

I Bamboszek bardzo cieszy, bardzo !
Obrazek
Obrazek

alinka6

Od: Czw lip 09, 2009 21:50

[poprzednia][następna]