ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 18:00 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
liszyca pisze::1luvu:
Właśnie robię prostą stronkę, na której będzie galeria. Skoro w Anglii i Niemczech, to może jest sens uczynić stronę wielojęzykową? Teoretycznie obsługuję i angielski, i niemiecki, więc pod tym względem damy radę. Można przez pay pal choćby płacić. A czy coś u nas?
Jak zrobię stronkę, to się pochwalę :)

Moim zdaniem jest sens...jak w świat pójdzie, to nikt sobie głowy nie będzie łamał i chętniej obejrzy...

Słuchajcie, miałam taki pomysł, ale troszkę się rozproszył :roll: Popatrzcie na to i powiedzcie co myślicie. Jak nie będzie chętnych, to o tym zapomnę :ok:
http://babski-internet.blogspot.com/
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro wrz 28, 2011 18:08 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Nawet nie myśl o zapominaniu o tej stronce. Czekam na ciąg dalszy jak na zbawienie
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro wrz 28, 2011 18:12 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Mi się pomysł podobał, czekałam na ciąg dalszy, żeby ew. coś skorzystać, ale jakoś się wesoło dalej zrobiło i ucichło.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Śro wrz 28, 2011 18:21 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Nie wiedziałam, czy to potrzebne. Ale jak tak, to będzie ciąg dalszy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro wrz 28, 2011 20:31 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Pozdrawiamy wieczornie i do piątku, bo przez 2 dni nie będę miała dostępu do netu.
Zdrówka dużo :ok: I dzięki za pomoc :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 29, 2011 17:45 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja dzisiaj jestem załamana :( mam w domu wirusa, 7 kotów chorych. Cały dzień latałam do weta, żeby przebadać wszystkie. A ręka boli jak cholera :twisted:
Normalnie wzięłabym na jutro zastrzyki, ale jedną ręką to sobie nie poradzę :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw wrz 29, 2011 19:41 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Oj Marysiu, a to sie porobiło :( !
Żeby tylko na kotki w pracowni nie przeszło jakoś :( .
I jeszcze ta ręka...no naprawdę mnie wkurza, że nie mogę ci nijak pomóc.
Ja dzisiaj na 21 randkę miałam, ale mi się rypła :evil: .
To se przyszłam do was...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 29, 2011 19:57 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

mam tylko nadzieję, że lubi koty...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw wrz 29, 2011 20:12 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

ale tu spokój. Kontuzje i odwołane randki , to ja może coś weselszego. Moja siostra powiedziała że Gamoń to nie kot tylko Kotfur. Kotfur czasem mnie potrafi bardzo zadziwić. Jak idzie sadzić kasztany to dołek kopie zwykle jak by się do sąsiadów chciał dokopać więc od razu wiadomo że trza się będzie podnieść bo nie ma w zwyczaju zakopywać i wyziewa za chatę. Drapie jak opętany po wszystkim dookoła tylko nie tam gdzie trzeba. Dziś siedzę z książką i słyszę że zaczyna robić wykop , nie chciało mi się wstawać więc mówię do niego " bądź tak uprzejmy i zakop tym razem". Jak skończył to jednak się podniosłam bo co ma śmierdzieć , zresztą jak nie sprzątnę to on się potrafi upominać :x bo bu śmierdzi. Wzięłam do toalety , zdejmuję daszek a tam elegancki kopiec kreta , wszyściutko dokładnie zasypane 8O
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Czw wrz 29, 2011 20:15 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:ale tu spokój. Kontuzje i odwołane randki , to ja może coś weselszego. Moja siostra powiedziała że Gamoń to nie kot tylko Kotfur. Kotfur czasem mnie potrafi bardzo zadziwić. Jak idzie sadzić kasztany to dołek kopie zwykle jak by się do sąsiadów chciał dokopać więc od razu wiadomo że trza się będzie podnieść bo nie ma w zwyczaju zakopywać i wyziewa za chatę. Drapie jak opętany po wszystkim dookoła tylko nie tam gdzie trzeba. Dziś siedzę z książką i słyszę że zaczyna robić wykop , nie chciało mi się wstawać więc mówię do niego " bądź tak uprzejmy i zakop tym razem". Jak skończył to jednak się podniosłam bo co ma śmierdzieć , zresztą jak nie sprzątnę to on się potrafi upominać :x bo bu śmierdzi. Wzięłam do toalety , zdejmuję daszek a tam elegancki kopiec kreta , wszyściutko dokładnie zasypane 8O

jakbym o Zuzi mojej czytała :? sadzi kasztany w prawo a zakopuje w lewo :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw wrz 29, 2011 20:27 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:ale tu spokój. Kontuzje i odwołane randki , to ja może coś weselszego. Moja siostra powiedziała że Gamoń to nie kot tylko Kotfur. Kotfur czasem mnie potrafi bardzo zadziwić. Jak idzie sadzić kasztany to dołek kopie zwykle jak by się do sąsiadów chciał dokopać więc od razu wiadomo że trza się będzie podnieść bo nie ma w zwyczaju zakopywać i wyziewa za chatę. Drapie jak opętany po wszystkim dookoła tylko nie tam gdzie trzeba. Dziś siedzę z książką i słyszę że zaczyna robić wykop , nie chciało mi się wstawać więc mówię do niego " bądź tak uprzejmy i zakop tym razem". Jak skończył to jednak się podniosłam bo co ma śmierdzieć , zresztą jak nie sprzątnę to on się potrafi upominać :x bo bu śmierdzi. Wzięłam do toalety , zdejmuję daszek a tam elegancki kopiec kreta , wszyściutko dokładnie zasypane 8O

Ja zawsze twierdziłam, że Gamoń jest wyjątkowy...nigdy do tej pory nie poprosiłaś grzecznie, to chłopak nie zakopywał, bo i po co :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw wrz 29, 2011 20:28 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

puszatek pisze:mam tylko nadzieję, że lubi koty...

Ja też :ryk: .

vip

Post » Czw wrz 29, 2011 20:35 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Bo to jest tak...jak komputer włączę i wejdę na forum, to najpierw zaprzyjaźnione wątki podczytam, poodpowiadam albo wtrącę swoje trzy grosze, no i na własny wątek czasu ni ma :( ...
Ale właśnie postanowiłam to zmienić...najpierw własny wąteczek przejrzę, w potem inne :D .

vip

Post » Czw wrz 29, 2011 20:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

czy korzystasz już z własnego komputerka? pochwal się troszkę :)
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Czw wrz 29, 2011 20:47 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Bo to jest tak...jak komputer włączę i wejdę na forum, to najpierw zaprzyjaźnione wątki podczytam, poodpowiadam albo wtrącę swoje trzy grosze, no i na własny wątek czasu ni ma :( ...
Ale właśnie postanowiłam to zmienić...najpierw własny wąteczek przejrzę, w potem inne :D .

Hej :1luvu:
A to ja mam odwrotnie ...

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

[poprzednia][następna]