Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najmysia pisze:oj nie do końca, niektóre są dobrze zakonserwowaneSatyr77 pisze:tam już w większości to odrzuty z obiegu
a dokonywałaś obserwacji pod tym właśnie kątem?kiche_wilczyca pisze:ja tam rzadnej dobrze zakonserwowanej nie widziałam
ale miał hamerykański akcent, a na to leciały babiny jak muchy do lepu, a i jak na swój wiek też był ladnie zakonserwowany (prawdopodobnie za pomocą whisky).Szura-najmysi mama pisze:On też Adonisem nie był, dodatkowo swoje lata miał
najmysia pisze:miał hamerykański akcent,
No w sumie racyja, ale z drugiej strony to tam już w większości to odrzuty z obiegu
mojekoty pisze:No w sumie racyja, ale z drugiej strony to tam już w większości to odrzuty z obiegu
O, wypraszam sobie...Byłam w sanatorium w Ciechocinku w wieku 33 lat (5 lat temu) a wtedy jeszcze byłam laseczką, szczupłą, młodą i zadbaną. Teraz z tej urody niewiele zostało, bo mi się przytyło i przestało mi zależeć.
przepraszam, ale o ile mogę zapytać - czemu przestało?mojekoty pisze:przestało mi zależeć.
przepraszam, ale o ile mogę zapytać - czemu przestało?
czy Ty aby nie przesajdzasz?mojekoty pisze:Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że TŻ się nie zbiesi...
Myszolandia pisze:ooo,to ciekawam tej diety,bo tez się przyda,żebym zrzuciła co nie co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1354 gości