Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:widac, jak bardzo sie kochacie
Petka pisze:Myszko trafił Ci się najlepszy domek na świecie.![]()
Niech Duża zawsze spełnia Twoje zachcianki, niech Ci zdrówko dopisuje.![]()
![]()
Myszolandia pisze:W skrócie nasze 5 latek
Misia drugi dzionek u nas już mieszkanie poznała całe i stwierdziła,ze się w nim zameldowała na stałe
Misia tydzień u nas też stracha o nią miałam,bo tak jej się skleiły oczka ropą,że nie mogła ich otworzyć,ale szybki tel. do całodobowej przychodni i zakup na drugi dzień kropli ze świetlika pomogło,ufff.Wtedy po raz pierwszy wertowałam jakiekolwiek forum kocie,było to miau
Misia niecało 2 miesięczne kocię
Jeszcze wszystko nie weszło
podano do stołu
Misia niecało 3 miesięczna Królewna
Ok. 4 miesięczna Dama
7 -miesięczna Dama
Misia w tym z jednych z najbardziej nerwowych momentów,sterylka juz dawno za nami,ale nigdy tego nie zapomnę,miała tu niecałe 8 miesięcy,Ona sama bardzo nas tu potrzebowała,tuliła się kiedy tylko mogła i miała sił
Misia - 8 miesięcy wróciliśmy po po zdjęciu szwów
Prawie roczna Misia
Misia 2 latka
3 letni Misiak
Misia 4 latka
I na finito Misia dzisiejsza mój Kwiatuszek,moja Modeleczka Ukochana![]()
![]()
Myszolandia pisze:W skrócie nasze 5 latek
Misia drugi dzionek u nas już mieszkanie poznała całe i stwierdziła,ze się w nim zameldowała na stałe
Misia tydzień u nas też stracha o nią miałam,bo tak jej się skleiły oczka ropą,że nie mogła ich otworzyć,ale szybki tel. do całodobowej przychodni i zakup na drugi dzień kropli ze świetlika pomogło,ufff.Wtedy po raz pierwszy wertowałam jakiekolwiek forum kocie,było to miau
Misia niecało 2 miesięczne kocię
Jeszcze wszystko nie weszło
podano do stołu
Misia niecało 3 miesięczna Królewna
Ok. 4 miesięczna Dama
7 -miesięczna Dama
Misia w tym z jednych z najbardziej nerwowych momentów,sterylka juz dawno za nami,ale nigdy tego nie zapomnę,miała tu niecałe 8 miesięcy,Ona sama bardzo nas tu potrzebowała,tuliła się kiedy tylko mogła i miała sił
Misia - 8 miesięcy wróciliśmy po po zdjęciu szwów
Prawie roczna Misia
Misia 2 latka
3 letni Misiak
Misia 4 latka
I na finito Misia dzisiejsza mój Kwiatuszek,moja Modeleczka Ukochana![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 113 gości