TygRych
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:Dalismy do wiwatu w nocy Dużej. Ja chciałem się bawić długo i głośno a z braku chetnych lałem Bolka i Duza go ratowala a potem blondyn dostał tej no sraczuli i co godzinę musiała schodzić na dół żeby go wypuścićOj nie wyspała sie, oj nie
![]()
TygRych
urwiniu pisze:Ja znów jestem najfajniejszygrzeczny taki, jem nie za dużo, biegam i miziam dużą, no. A goopiego blondyna osa "w oko' użądliła i dostał kłuje w doope
Ale mnie wylizał ładnie a dziś mi się to podobało.
TygRych
urwiniu pisze:nie jesteś zła tylko w siebie chemii nie dasz ładować
Ja to dziś numer Dużej wywinąłemUciekłem!!!! W końcu się udało
Pies wracał, ja między nogami babci czmychnąłem, sasiad nieświadomy wchodził do klatki, jemu też smignałem miedzy nogami i całe popołudnie na dworze spędziłem
Dopiero jak pies wracał ze spaceru to wróciłem, niedawno
Duża powiedziała, że mnie nie kocha, ale jej nie wierzę, bo wypaśną kolację nam dała
![]()
TygRych Uciekinier
urwiniu pisze:Oj Rychu było zajebiaszczo, żem pogonił kicięoszczałem parę kfiatków u pana co go nie lubię i podjadłem od piwniczaków, no w ogóle rozprostowałem kości, no
kokocha pisze:A moja Duża dzisiaj rano się na mnie pogniewała, bo sobie urządziłem na niej trampolinę... bo to było tak, że Duża spała, ja na niej. Duży wstał wcześniej wię wyyyskoooczyłem razem z nim. Musiałem się na czymś wybić, więc jako wyskocznia posłużyła mi Duża, no
Władzio
kokocha pisze:A moja Duża dzisiaj rano się na mnie pogniewała, bo sobie urządziłem na niej trampolinę... bo to było tak, że Duża spała, ja na niej. Duży wstał wcześniej wię wyyyskoooczyłem razem z nim. Musiałem się na czymś wybić, więc jako wyskocznia posłużyła mi Duża, no
Władzio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1097 gości