Ta nowa baba u mnie jest bezczelna. Nawarczała na mnie. Takie niewiadomoco - małe, chude, w idiotycznym wdzianku i warczy na mnie, rezydenta. Wkurzyłem się. Chłopaki, nie pozwólcie Dużej na żadną kolejną babę. Klakier
w sobotę żeśmy pojechali z Kefirem i nowym Dużym, co mnie nie lubi do Wrocławia. Babcia naszykowała kuraka i kuwety w tym Wrocławiu. No. Żeśmy jechali i dojechali , ja żem się darł , Kefir spał a Duży coś gadał o łopacie, i że mje uciszy. Potem oni se poszli i my zostali ze starszymi Dużymi do dziś. Bo już my wrócili. A oni byli cholera wie gdzie. Tylko do miski do nas przychodzili i ja żem widział, jak korzystali z kuwety u nas. Znaczy u starszych Dużych. I byli u jakiegoś kota Mjeczysława, co ponoć jest tak boski jak ja. Ciekawe... No i śmy wrócili. Idę se spać, bo żem gadał całą drogę z Dużym, o takich tam rzeczach menskich. No. Morf.
Ostatnio edytowano Pon paź 10, 2011 21:01 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
a kłódki na moście na Ostrowie Tumskim - przypinają pary - zaraz po ślubie czy wiele lat po albo po prostu bo są ze sobą - cały most obwieszony jest kłódkami - często grawerowanymi lub ogromnymi kłódkami z tabliczką pamiątkową. Ale najwięcej jest małych , ze skromnym napisem i datą. Fajnie wygląda ten most