Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:
Kubaś wszędzie za mna chodzi,pcha wózek i wogóle nie marudzi
bozena640 pisze:Wolałabym chodzić z kimś kto przyniósłby mi zakupy do domu i sobie poszedł
Danusia pisze:bozena640 pisze:Wolałabym chodzić z kimś kto przyniósłby mi zakupy do domu i sobie poszedł
No mnie niestety tylko przywiezie.Nie wolno mu teraz dzwigać
![]()
Dobrze,że młody pod ręką , jakby co![]()
Zwykle z TZ-tem dużo więcej kasy wydaję, zawsze cos mi tam nawrzuca , zwykle jedzenie
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Wolałabym chodzić z kimś kto przyniósłby mi zakupy do domu i sobie poszedł
No mnie niestety tylko przywiezie.Nie wolno mu teraz dzwigać
![]()
Dobrze,że młody pod ręką , jakby co![]()
Zwykle z TZ-tem dużo więcej kasy wydaję, zawsze cos mi tam nawrzuca , zwykle jedzenie
Jak robię większe zakupy to zgodnie z listą, ale jak idę tylko do sklepu obok to wydaję majątekzawsze czegoś mi się zachce. Później przy płaceniu przeżywam szok
Myszolandia pisze:jaki odlot![]()
![]()
![]()
Ale słodki![]()
![]()
Danusia pisze:Myszolandia pisze:jaki odlot![]()
![]()
![]()
Ale słodki![]()
![]()
Ja też se rownolegle na drugiej kanapie z chlopakiem leżałam . Nie miał mi kto foty zrobić.A to widok niecodzienny byl, bom Bazyla miała, spał oparty pysiem o moją rękę. To tak pierwszy raz było
Ciepła pisze:Danusia pisze:Myszolandia pisze:jaki odlot![]()
![]()
![]()
Ale słodki![]()
![]()
Ja też se rownolegle na drugiej kanapie z chlopakiem leżałam . Nie miał mi kto foty zrobić.A to widok niecodzienny byl, bom Bazyla miała, spał oparty pysiem o moją rękę. To tak pierwszy raz było
kiedys musi być pierwszy raz Danusia haha![]()
![]()
Danusia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:
kiedys musi być pierwszy raz Danusia haha![]()
![]()
Zwykle zwiewal ,gdy ja sie obok kładlam.a dzisiaj cud poprostu
Danusia pisze:Ciepła pisze:
przyzwyczajaj sie haha![]()
Ja się bardzo z tego cieszę , wszak to moje ulubione dziecię
Ciepła pisze:Danusia pisze:Ciepła pisze:
przyzwyczajaj sie haha![]()
Ja się bardzo z tego cieszę , wszak to moje ulubione dziecię
mnie wszystkie molestuja haha a nabardzuej Pućka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1450 gości