Taka ponetna brunetka o pelnych ksztaltach, toc to istna Junona, o!

Poza godna Rubensa!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:A czy mozesz pokazac te siatke z bliska?? jakie ma oczka( chodzi mi o wielkość) i jaka grubosc?Moja tez domaga sie pomalu wymiany -mam z trixi
anulka111 pisze:Salcesonia wybitnej urody![]()
![]()
![]()
![]()
Hańka pisze:Tak! Super brunetka na czarnej skórze, cud, miód i orzeszki!
Pewnie, ze ladniejsza, Maria Medycejska to wszak pasztet (wredny w dodatku) byl i nawet pedzel Rubensa nie pomoglcasica pisze:
To wszystko z miłości. Rubens, mówisz? Ale ładniejsza jest Rysia od Marii Medycejskiej, skromnie zauważę![]()
Juno? Jak pieknie i dostojnie, chociaż Pomona chyba bardziej pasuje
Hańka pisze:Gratuluję fotografowi! Gdybym sfociła Helcię na ciemnym tle powstałoby dzieło w stylu "Trzech murzynów w ciemnej sieni"
anulka111 pisze:Dziękuję wyglada na biała i podobna do tej z trixi-kupowalas przez internet? Nabieram na taka ochote na moj balkon-mam okno sasiada w balkonie ,wiec chcialabym ,by jak najmniej rzucala sie w oczy
Birfanka pisze:Pewnie, ze ladniejsza, Maria Medycejska to wszak pasztet (wredny w dodatku) byl i nawet pedzel Rubensa nie pomogl![]()
Mialam na mysli raczej Junone z tego obrazu, Rysia jest rownie majestatyczna![]()
http://www.ac-grenoble.fr/lycee/diois/L ... Museum.jpg
Pomona tez ladna, choc raczej ja sobie wyobrazalam rudowlosa, pewnie przez skojarzenie z jesienia
Ale![]()
Wenus malarze na ogol przedstawiali jako zlotowlosa, jednakze, gdy wziac pod uwage rzadki portret Wenus brunetki, to do Rysi tez by pasowalo![]()
Rysia moglaby wiec byc modelka nie tylko dla Rubensa
Ale po pozbyciu sie Henka dalej byla wredna, wiec to raczej wrodzona cecha charakteru... poprzednia Medyceuszka na tronie Francji tez zreszta nie zaslynela slodycza charakteru, wiec optowalabym za rodzinna wrednoscia jednak-tym bardziej, ze poprzednia Henkowa Malgorzatka odreagowywala meza w inny sposobcasica pisze: Ja nie wiem czy nie byłabym wredna, najwredniejsza gdyby moim mężem był taki Heniek![]()
Niestety, takiej talii to Rysia nie ma
casica pisze:Birfanka pisze:Pewnie, ze ladniejsza, Maria Medycejska to wszak pasztet (wredny w dodatku) byl i nawet pedzel Rubensa nie pomogl![]()
Mialam na mysli raczej Junone z tego obrazu, Rysia jest rownie majestatyczna![]()
http://www.ac-grenoble.fr/lycee/diois/L ... Museum.jpg
Pomona tez ladna, choc raczej ja sobie wyobrazalam rudowlosa, pewnie przez skojarzenie z jesienia
Ale![]()
Wenus malarze na ogol przedstawiali jako zlotowlosa, jednakze, gdy wziac pod uwage rzadki portret Wenus brunetki, to do Rysi tez by pasowalo![]()
Rysia moglaby wiec byc modelka nie tylko dla Rubensa
Ja nie wiem czy nie byłabym wredna, najwredniejsza gdyby moim mężem był taki Heniek![]()
Niestety, takiej talii to Rysia nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 19 gości