MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2010 22:26 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

trawa11 pisze:
kociczka39 pisze:Ja w ogóle staram się teraz nadrabiać też,bo w ostatnim czasie Was zaniedbałam z fotami i ogólnie

Ty jestes usparwiedliwiona , bo zajmujesz sie teraz Piotruniem :1luvu: ,a to On jest teraz najważniejszy :ok:

No tak,ale i tak staram sie wykorzystywac każdą "wolną" chwilę,żeby chociaż dzień dobry Wam zapodać.Teraz coraz chłodniej sie robi to czasem mniej będziemy wychodzić na dwór,więc i nadrobimy trochę.I tatus w domu też jest,więc soko :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 01, 2010 22:31 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

trawa11 pisze:
kociczka39 pisze:
A jak się lubi przekamarzać.Dzisiaj widziała że wstaję,to taki pysio znad półki,ale aparat bym musiała mieć 24 h włączony chyba,żeby tego pysia złapać,ale spoko... :ok:

Mysia tez potrzebuje Twojej uwagi, szczegolnie teraz :lol:

Cały czas staram się nią zajmować jak zajmowalam,w żadnym wypadku nie daję jej odczuć,że zeszła na drugi plan czy coś bo i tak nie jest tak.Cały czas ją tak samo kocham.Nawet jak Pitera karmię,ta chce pieszczoty czy szczotkowanie w tym momencie, dostaje.Tak się staram wszystko robić,żeby kiedy ona coś chce,żeby dostała.I ona o tym wie,bo nieraz jak chce batonika,jak młodego karmię,albo przewijam,to głaszczę ją i mówię,że zaraz dostanie.Ona wtedy siada albo się kładzie i czeka,a jak tylko Pitera położe na łóżku czy w jego łóżeczku,to zaraz Misia swoje brubru robi.To wtedy dostaje buziaka,głaski i to co chce
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 01, 2010 22:32 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

maciejowa pisze:Tu też dobrej nocy życzymy :)

Czołem Ziomale
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 01, 2010 22:37 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

trawa11 pisze:

Ojejku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Juz moje słoneczko kochane chce raczkować 8O , ale fajnie :lol: , widać ,ze silny juz bardzo jest :ok:

Łooo Ukochana Cioteczko Danuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
P.

Tak i teraz coraz częściej.Ogólnie zaczynał sam sie przesuwać na brzuchu jak miał niecale 5 miesięcy.A od conajmniej dwóch tygodni zauważyłam,że kombinuje sie podnosić tak właśnie jak na zdjęciu i przesuwać się ,na razie na łóżku pod kontrolą mu dajemy ,żeby sie o twarde w głowę nie uderzył.A jutro mu rozłożę taki kawał narzuty i grubego koca na podłodze i na pewno będzie kombinował.Ostatnio poszłam cos do kuchni zrobić,on leżał sobie na macie na plecach.Ja przychodzę (mineło z 5 minut) a on z drugiej strony maty przy łóżeczku na brzuchu 8O i dalej kombinuje
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 01, 2010 22:41 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:
kociczka39 pisze:Ja w ogóle staram się teraz nadrabiać też,bo w ostatnim czasie Was zaniedbałam z fotami i ogólnie

Ty jestes usparwiedliwiona , bo zajmujesz sie teraz Piotruniem :1luvu: ,a to On jest teraz najważniejszy :ok:

No tak,ale i tak staram sie wykorzystywac każdą "wolną" chwilę,żeby chociaż dzień dobry Wam zapodać.Teraz coraz chłodniej sie robi to czasem mniej będziemy wychodzić na dwór,więc i nadrobimy trochę.I tatus w domu też jest,więc soko :ok:

Tylko ,ze Piotrunio coraz starszy :1luvu: , więcej uwagi niebawem bedzie wymagal :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lis 01, 2010 22:43 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:

Juz moje słoneczko kochane chce raczkować 8O , ale fajnie :lol: , widać ,ze silny juz bardzo jest :ok:

P.

Tak i teraz coraz częściej.Ogólnie zaczynał sam sie przesuwać na brzuchu jak miał niecale 5 miesięcy.A od conajmniej dwóch tygodni zauważyłam,że kombinuje sie podnosić tak właśnie jak na zdjęciu i przesuwać się ,na razie na łóżku pod kontrolą mu dajemy ,żeby sie o twarde w głowę nie uderzył.A jutro mu rozłożę taki kawał narzuty i grubego koca na podłodze i na pewno będzie kombinował.Ostatnio poszłam cos do kuchni zrobić,on leżał sobie na macie na plecach.Ja przychodzę (mineło z 5 minut) a on z drugiej strony maty przy łóżeczku na brzuchu 8O i dalej kombinuje

Coś mi się zdaje ,ze Ci bardzo szybko zacznie chodzic :ok: .Moje dziecie w wieku 11 m-cy zaczeło chodzić. Ale nie pamiętam , kiedy zaczał raczkować :oops: . Musialabym zajrzec do Jego pamietniczka :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 01, 2010 22:44 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

trawa11 pisze:
kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:

Tylko ,ze Piotrunio coraz starszy :1luvu: , więcej uwagi niebawem bedzie wymagal :wink:

Wiem,wiem,na szczęście i tatuś dużo pomaga i się nim zajmuje jak jest w domu
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 01, 2010 22:49 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

trawa11 pisze:
kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:

P.

Coś mi się zdaje ,ze Ci bardzo szybko zacznie chodzic :ok: .Moje dziecie w wieku 11 m-cy zaczeło chodzić. Ale nie pamiętam , kiedy zaczał raczkować :oops: . Musialabym zajrzec do Jego pamietniczka :oops:

też takiego mamy czuja.Tż powiedział,że w boże narodzenie będzie popylał na czworaka po całym mieszkaniu
A do stawania,to on juz bardzo chętny jest.Nieraz trzymamy go na siedząco na kolanach a ten chce się podnosić już na obie nogi,więc małą chwilke sobie "stoi",ale za często mu na razie nie pozwalamy,żeby nie nadwrężać jeszcze kręgosłupa
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 01, 2010 22:56 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

kociczka39 pisze:też takiego mamy czuja.Tż powiedział,że w boże narodzenie będzie popylał na czworaka po całym mieszkaniu
A do stawania,to on juz bardzo chętny jest.Nieraz trzymamy go na siedząco na kolanach a ten chce się podnosić już na obie nogi,więc małą chwilke sobie "stoi",ale za często mu na razie nie pozwalamy,żeby nie nadwrężać jeszcze kręgosłupa

to bardzo możliwe , to niecałe dwa miesiące , a to kawał czasu dla rozwoju małego dziecka. Super, jesli będziecie mieli choinkę to pod nią będziecie szukać Piotrunia :lol: :lol: :lol:
ale jeszcze bo nie stawiajcie , to jeszcze za wcześnie.
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 01, 2010 23:12 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

trawa11 pisze:
kociczka39 pisze:też takiego mamy czuja.Tż powiedział,że w boże narodzenie będzie popylał na czworaka po całym mieszkaniu

to bardzo możliwe , to niecałe dwa miesiące , a to kawał czasu dla rozwoju małego dziecka. Super, jesli będziecie mieli choinkę to pod nią będziecie szukać Piotrunia :lol: :lol: :lol:
ale jeszcze bo nie stawiajcie , to jeszcze za wcześnie.

No niby tak,zobaczymy,ale też mi się wydaje,że to mozliwe
Nie tak na ziemi czy coś to go nie stawiamy,na kolanach na niecale 2 minuty,bo tak to się wyrywa,wkurza itp.jak go chociaż na moment nie postawimy,bo sobie "siada",żeby mu się odbiło po żarełku i korzysta z tego wtedy,żeby rwać się do stania.A tak to staramy się go tak zabawiać,zeby stanie nie było mu w głowie jeszcze
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 01, 2010 23:15 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

Dobrej nocki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lis 01, 2010 23:32 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

kalair pisze:Dobrej nocki.

Branocka Kolokretkowo
Ostatnio edytowano Pon lis 01, 2010 23:59 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 01, 2010 23:58 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

I my też pomykamy

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lis 02, 2010 0:10 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

dobranoc :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lis 02, 2010 1:07 Re: MYSZOLANDIA ZAPRASZA NA WĄTEK

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:czesc kochanie :*:*:*:*:*:*:*:* wyspane moje sloneczko? Ty wiesz, kiciu, jak ten watek przelecial szybko? Niedlugo kolejna czesc bedzie :ok: :ok:

Cześć Moja Najukochańsza CIoteczko Olu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No widzę ,mmmrrraaauuu.Cieszem siem,bo chcecie do mnie zaglądać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,mmmrrraauuu

Buhaha,no może nie tak niedługo,bo ja jeszcze zupełnie w polu Sis i nie mam koncepcji zupełnie jak zacząć,ani tym bardziej nie mam pomysłu na tytuł

spoko, do tego czasu cos wymyslisz, najwyzej pare stronek puscimy na dziko :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]