Tu Miska

Siku mi sie kce

papa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Cesc
Tu MiskaMama sie maltwila, ze nie robie kupy i mi dawale takie tluste do picia. Na pocontku nie chcialem, to mi dawala takim cyms do dzioba, ale to jest doble, to sam pije. Dzisiaj rano zrobilem kupe, ale do luzka i nic mamie nie mowilem, to mi dala jesce troche tego tlustego - mniam mniam . Tylko potem kupe znalazla i chyba juz nie dostane
I mama mi daje takie male kulki do jedzenia - tez som dobre. Tylko mi nie pozwala takich kulek z kibla jesc. Nie rozumiem, cemu. Tez som dobre
A ten zza dzwi mi bajki opowiada, tylko sie bawic ze mnom nie chce. Mowi ze go nie wpuscom jesce, zebym nie cholowal. A wcoraj to mi nawet spiewał
Laaadnie spiewa. Tylko nie lubi, jak mu o kupie mowie
A mam sie ciesy, jak kupe zrobie. I naucylem sie wchodzic na takie wysooookie cos. Fajnie sie tam spi. I mama mi dzisiaj takie dobre miesko dala. I Ciocia Ruda u mie byla, ale cycka nie dala
Skoda. Mówi, ze jus za duzy jestem. Ale mi sie chce cycka
Siku mi sie kce![]()
papa
Bonkreta pisze:Myszko, czym Ty tego kota straszysz, że Ci się tak podlizuje ?
Myszka.xww pisze:Dzisiaj rano zrobilem kupe, ale do luzka i nic mamie nie mowilem, to mi dala jesce troche tego tlustego - mniam mniam . Tylko potem kupe znalazla i chyba juz nie dostaneI mama mi daje takie male kulki do jedzenia - tez som dobre. Tylko mi nie pozwala takich kulek z kibla jesc. Nie rozumiem, cemu. Tez som dobre
Myszka.xww pisze:To zuc z daleka - tylko najwpierw wymocz w misce z wodom i w kiblu![]()
Miska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 14 gości