Rolly & Miszka :)Newsy już NIE łazienkowe :o/ łotry dwa

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2004 18:42

Cesc

Tu Miska :mrgreen: Mama sie maltwila, ze nie robie kupy i mi dawale takie tluste do picia. Na pocontku nie chcialem, to mi dawala takim cyms do dzioba, ale to jest doble, to sam pije. Dzisiaj rano zrobilem kupe, ale do luzka i nic mamie nie mowilem, to mi dala jesce troche tego tlustego - mniam mniam . Tylko potem kupe znalazla i chyba juz nie dostane :( I mama mi daje takie male kulki do jedzenia - tez som dobre. Tylko mi nie pozwala takich kulek z kibla jesc. Nie rozumiem, cemu. Tez som dobre :roll: A ten zza dzwi mi bajki opowiada, tylko sie bawic ze mnom nie chce. Mowi ze go nie wpuscom jesce, zebym nie cholowal. A wcoraj to mi nawet spiewał :mrgreen: Laaadnie spiewa. Tylko nie lubi, jak mu o kupie mowie :? A mam sie ciesy, jak kupe zrobie. I naucylem sie wchodzic na takie wysooookie cos. Fajnie sie tam spi. I mama mi dzisiaj takie dobre miesko dala. I Ciocia Ruda u mie byla, ale cycka nie dala :( Skoda. Mówi, ze jus za duzy jestem. Ale mi sie chce cycka :crying:

Siku mi sie kce :roll:

papa

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt lip 30, 2004 19:36

:D :D :D
Miszka :ok: :ok: :ok:
takie małe, a już jaki gadane ma, no! Po Rollllllku na pewno 8)

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt lip 30, 2004 19:46

cesc misska
to my, chlopak i dziewcynka
trosku nam Ciem skoda, ze tak tsymaja niewiadomo kdzie i nie dajom sie bawic
u nas tes dzisiaj sie dzialo. psysla jakas obca pani i nas brala na kolanka. i jesc nic dobrego nie dali.
a jak ja (chlopcyk) zrobilem siku w takie duze cos, i selescace bylo, to sie smiali
a co to jest kibel? bo u nas nie bylo
a teraz gdzies jedziemy z ta nowom pania i siem boimy :strach: napisemy do ciebie jak nas nie zjedzom
Hanecka i Cypisek

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt lip 30, 2004 20:01

Miszka - alez z Ciebie wygadany malentas! Ja, Bialas namawiam zuze, zeby mi takiego malentasa zalatwila - to bym miala sie z kim bawic i bym tak nie tyla..., ale Czarna sie nie zgadza, pakuje walizki na wspomnienie o trzecim kocie i wystawia za drzwi... a ze chora jest to wszyscy zaraz mowia, ze trzeciego kota nie bedzie. Terroryzuje ich tymi swoimi chorobami... no ale chora jest, sama widzialam, jak lezala jak szmatka, no to moze i ma racje, ale ja bym takiego kota trzeciego strasznie chciala... :roll:
A kiedy Cie wypuszcza na pokoje? Bo w pokojach jest faknie :-) Szafy niezdobyte i tak dalej ;-)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt lip 30, 2004 20:03

Myszka.xww pisze:Cesc

Tu Miska :mrgreen: Mama sie maltwila, ze nie robie kupy i mi dawale takie tluste do picia. Na pocontku nie chcialem, to mi dawala takim cyms do dzioba, ale to jest doble, to sam pije. Dzisiaj rano zrobilem kupe, ale do luzka i nic mamie nie mowilem, to mi dala jesce troche tego tlustego - mniam mniam . Tylko potem kupe znalazla i chyba juz nie dostane :( I mama mi daje takie male kulki do jedzenia - tez som dobre. Tylko mi nie pozwala takich kulek z kibla jesc. Nie rozumiem, cemu. Tez som dobre :roll: A ten zza dzwi mi bajki opowiada, tylko sie bawic ze mnom nie chce. Mowi ze go nie wpuscom jesce, zebym nie cholowal. A wcoraj to mi nawet spiewał :mrgreen: Laaadnie spiewa. Tylko nie lubi, jak mu o kupie mowie :? A mam sie ciesy, jak kupe zrobie. I naucylem sie wchodzic na takie wysooookie cos. Fajnie sie tam spi. I mama mi dzisiaj takie dobre miesko dala. I Ciocia Ruda u mie byla, ale cycka nie dala :( Skoda. Mówi, ze jus za duzy jestem. Ale mi sie chce cycka :crying:

Siku mi sie kce :roll:

papa

:ryk:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pt lip 30, 2004 20:15

No dobra, sami tego chcieliście

Miszka, smarku, cyc do niczego nie jest potrzebny - chyba ze jako bujawka, tylko wtedy trzeba na żeby tego dużego kota uważać. Szczypie, ale letko, bo się Pańci boi. :twisted: Ja si ePAnci nie bpje bo PAncia mnie kocha - wczoraj skoczylam jej na plecy, a dzis z szafy na twarz i nic mi nie zrobila :twisted: Pewnie sie boi, ze jakby co to sie do cioci Gaty wyprowadze, bo mnie kciala adoptowac. Sie zawsze moge zastanowic nie?
Baltek mowi ze niedobra jestem – idzie kablowac, już widze , u mamci na kolankach i cos jej szepce do ucha. Lizus.

A jak sie robi kupe do lozka to tak zeby mozna bylo poznac dopiero jak sie reke wlozy :twisted:

Buziaki,
Furia

eve69

Post » Pt lip 30, 2004 20:41

Cesc Furia

Mama chyba ma robaki, bo zle wyglada :roll: A cyce fajne som, cumkac mozna jak se usypia, tylko Ciocia juz nie daje. I tez do mnie smarku mówi :twisted: A Ty sie tak nie mondzyj, mama mowi ze tez kiedys bylas mala :P Ja sie tam nigdzie nie wybieram - tsy mamy to juz wystarcy. Moja to sie nawet za kupe w jej futerkach ciesyla. Fajna jest, nie? Muse to kiedys powtozyć :mrgreen: A kto to Ciocia Gata? Chyba muse mame spytac. A wies, ze mam takom fajnom myske, co jak sie zmocy i potem do kibla wzuci, to sie cala w kulki robi? :twisted: Spróbuj, fajne, mowie Ci 8)

Ciociu Białas, ja jus probowalem sam na te pokoje, ale mam sybsa jest :roll: Zaraz mie capla i powiedziala "ooo, a gdzie to sie wybieramy?" i jajo z wyciecki wyslo :roll: Ale jesce sprobuje. Ten zza dzwi, mowi, ze mie chca jutro do bialego zabrac :strach: ja nie kce :crying: Bede listy jesce pisal. Teraz mama cos dobrego niesie, to konce, papapapapa

Aha, ten zza dzwi mowi, ze mnie mowic bedzie ucyl, bo strasnie seplenie :roll:

Myszka.xww

Post » Pt lip 30, 2004 20:42

PS Furia, walnij Baltka mysom, to mu sie kablowac odniechce :twisted:

Myszka.xww

Post » Pt lip 30, 2004 20:45

mniam ciam ciam glam... mam mowi, ze Hanecka i Cypisek juz pojechali :( Skoda :roll: Ale nowa mama fajna jest ... galmciaciam

Myszka.xww

Post » Pt lip 30, 2004 20:48

Myszko, czym Ty tego kota straszysz, że Ci się tak podlizuje ? :twisted:
Obrazek

Bonkreta

Od: Wto mar 16, 2004 22:22

Post » Pt lip 30, 2004 20:49

chcialabys :twisted: dobrze karmie, miziam i zabawki daje 8)

Myszka.xww

Post » Pt lip 30, 2004 20:53

Bonkreta pisze:Myszko, czym Ty tego kota straszysz, że Ci się tak podlizuje ? :twisted:

Maly jest to lizus :twisted: , a moze jak Baltek zostanie, Baltek nic tylko Mama mama mama mama :twisted:

Myszom go nei moge
wiekszy jest

Furia

eve69

Post » Pt lip 30, 2004 20:55

Myszka.xww pisze:Dzisiaj rano zrobilem kupe, ale do luzka i nic mamie nie mowilem, to mi dala jesce troche tego tlustego - mniam mniam . Tylko potem kupe znalazla i chyba juz nie dostane :( I mama mi daje takie male kulki do jedzenia - tez som dobre. Tylko mi nie pozwala takich kulek z kibla jesc. Nie rozumiem, cemu. Tez som dobre

:ryk::ryk::ryk:

A trzeba bylo nie pic herbatki przy czytaniu... nie mialabym teraz oplutego monitora :lol:

Ellen

Od: Wto gru 30, 2003 20:18

Post » Pt lip 30, 2004 20:56

To zuc z daleka - tylko najwpierw wymocz w misce z wodom i w kiblu :twisted:

Miska

Myszka.xww

Post » Pt lip 30, 2004 20:59

Myszka.xww pisze:To zuc z daleka - tylko najwpierw wymocz w misce z wodom i w kiblu :twisted:

Miska

mowisz?
Namawiam Dzidzie zeby mu przylala obierka, ale ona sie w nim kocha , goopia

a , przypomnialo mi sie - ciocia Gata jest MOJA - pamietaj :twisted:
Furia

eve69

[poprzednia][następna]