Nie wiem właściwie od czego zacząć, ale napiszę, żeby Inga nie zapomniałam o mnie, gdy będzie organizowała grilla - otwarcie sezonu

A egzaminy na pewno rozwali jak zawsze!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:na grilla tyle chetnych,ze trzeba bedzie ze dwa turnusy pewnie zrobic![]()
![]()
Inga Ty najpierw zagoń towarzystwo do ogrodu i plewienia chwastów a później przyjemności![]()
![]()
magdaradek pisze:Ciepła pisze:na grilla tyle chetnych,ze trzeba bedzie ze dwa turnusy pewnie zrobic![]()
![]()
Inga Ty najpierw zagoń towarzystwo do ogrodu i plewienia chwastów a później przyjemności![]()
![]()
o i to jest myśl![]()
Ciepła pisze:magdaradek pisze:Ciepła pisze:na grilla tyle chetnych,ze trzeba bedzie ze dwa turnusy pewnie zrobic![]()
![]()
![]()
o i to jest myśl![]()
jak się popracuje na świeżym powietrzu,to później i milej grilować przy składkowym stole
Chat pisze:Ingus, zmien moze tytul, bo jak zobaczylam, ze Duza ma ruje, to zamarlam...Wiesz, ja juz mam swoje lata i troche niedowidze...![]()
A grila wam zazdroszcze...
mokkunia pisze:a roślina Ufo fajna jest, ja teraz szukam jakiegoś szybkiego pnącza na balkon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google [Bot] i 31 gości