Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 10:22 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Uwielbiam ten wątek.
Nie wiem właściwie od czego zacząć, ale napiszę, żeby Inga nie zapomniałam o mnie, gdy będzie organizowała grilla - otwarcie sezonu :mrgreen: .
A egzaminy na pewno rozwali jak zawsze! :ok: :ok: :ok: :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 31, 2011 14:17 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

na grilla tyle chetnych,ze trzeba bedzie ze dwa turnusy pewnie zrobic :wink: :ryk:
Inga Ty najpierw zagoń towarzystwo do ogrodu i plewienia chwastów a później przyjemności :mrgreen: :ok: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw mar 31, 2011 18:50 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Ciepła pisze:na grilla tyle chetnych,ze trzeba bedzie ze dwa turnusy pewnie zrobic :wink: :ryk:
Inga Ty najpierw zagoń towarzystwo do ogrodu i plewienia chwastów a później przyjemności :mrgreen: :ok: :ryk:

o i to jest myśl :ok: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw mar 31, 2011 19:02 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

magdaradek pisze:
Ciepła pisze:na grilla tyle chetnych,ze trzeba bedzie ze dwa turnusy pewnie zrobic :wink: :ryk:

jak się popracuje na świeżym powietrzu,to później i milej grilować przy składkowym stole :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw mar 31, 2011 19:40 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Ciepła pisze:
magdaradek pisze:

jak się popracuje na świeżym powietrzu,to później i milej grilować przy składkowym stole :ok:

Ktoś tu mówił o pracy??? :P 8) Ja nic nie widzę, nic nie słyszę...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 31, 2011 20:01 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Ingus, zmien moze tytul, bo jak zobaczylam, ze Duza ma ruje, to zamarlam...Wiesz, ja juz mam swoje lata i troche niedowidze... :lol:
A grila wam zazdroszcze... :roll:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt kwi 01, 2011 9:03 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Chat pisze:Ingus, zmien moze tytul, bo jak zobaczylam, ze Duza ma ruje, to zamarlam...Wiesz, ja juz mam swoje lata i troche niedowidze... :lol:
A grila wam zazdroszcze... :roll:

:ryk: no Duża ma ruje, nawet jeszcze dość systematycznie :ryk:
Grilla zrobić trzeba koniecznie, niech no się tylko trochę ociepli. Jakoś się pomieścimy ;) a w ostateczności można wyleźć na pole za nami, tylko najpierw każdy dostanie maczetkę, żeby sobie wyciąć chaszcze i mieć gdzie tyłek usadzić ;)

słuchajcie, jestem po prostu ... jakby to ładnie... skupkana ze strachu :oops: Boli mnie żołądek i wątroba już od wczoraj i najchętniej spędziłabym czas do jutra na porcelanie. W głowie mam mętlik, wszystkie choróbska mi się chrzanią dokumentnie, a przejrzałam ich raptem kilka, totalnie odpuszczając wszystkie ...-ozy. :roll: A to przecież próbny egzamin tylko, nie wiem, co będzie przed tym prawdziwym, chyba fiknę na zawał...
Już się zastanawiałam, czy nie łyknąć sobie jakiegoś persenu. Albo o! Xeforapid se zapodam. On jest niby przeciwbólowy, dostałam na kręgosłup, ale u mnie bólu nie znosi, za to wyzwala dziwne reakcje: zęby suszę jak ten głupek i w ogóle świat jest piękny :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt kwi 01, 2011 9:58 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Mogę Ci przesłać kurierem Kalm-Aid :mrgreen:
a poważnie, to trzymam kciuki mocno i wiem, co to znaczy nie wychodzić z maleńkiego pokoiku przed egazminem - ale to mija
zawsze starałam się wyobrazić ten moment po - wtedy bez względu na to, jak poszło, jest wielka ulga, że to już koniec.
wiem, że to próbny - tym bardziej sobie tłumacz, że próba jest po to, żebyś Ty mogła spróbować sił i zobaczyć, co moze byc na takim egzaminie
Na szczęście od zdawania egazminu, nie można dostać żadnej -ozy; (no może poza za...ozą :wink: )
Trzymaj się Georg-inia, wszyscy tu ściskamy kciuki za Ciebie
:ok: :ok: :ok: :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt kwi 01, 2011 11:58 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Georg-inia dasz rade i to śpiewająco,to ,że masz rewolucje w brzuchu i żołądku to raczej zdrowy objaw,akby sie nic nie działo,to albo miłabys juz totalny tumiwisizm albo znieczulicę :mrgreen: :ryk:
trzymamy kciuki i łapki :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt kwi 01, 2011 12:43 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Inga ja to myślę, że zdasz najlepiej ze wszystkich! :) Tylko przegoń tego wielkookiego potwora! :)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt kwi 01, 2011 16:34 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

trzymam za Ciebie kciuki Inga :ok:
a roślina Ufo fajna jest, ja teraz szukam jakiegoś szybkiego pnącza na balkon ;)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt kwi 01, 2011 19:41 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Inga! ogromne kciuki za jutro! wierzymy z Baśką, że śpiewająco Ci pójdzie! :ok: :ok: :ok:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pt kwi 01, 2011 20:06 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Duża ma sruja

Koniec. Mózg mi się wyłączył i nawet nie wiem, co czytam. Tak więc zamknęłam książki i notatki, za to otworzyłam sobie małe piwko i odpaliłam kompa. Posiedzę chwilkę, może jakie zwierzątka na FV nakarmię, pójdę z Rustiem na spacerek, a potem do wyra. Sama dziś jestem, bo TŻ na ranczo pojechał. Mówi, że mu się przegląd kończy i coś tam musi w aucie naprawić, a części ma na ranczu, ale mu nie wierzę. Normalnie uciekł przede mną :twisted: Sam zresztą wspomniał, że on pojedzie, a ja się będę mogła spokojnie uczyć. SPOKOJNIE. Wolne żarty! A ten przychówek cały to kto obrobi? żarcie, kuwety, spacerki, wyciąganie Gadgeta po raz fafnasty z pudła z drewnem, zabieranie Rastkowi-gównojadowi jego "truflowych" zdobyczy, przeganianie Gabrysia, który odkrył ostatnio zalety spania w umywalce, puszczanie i regulowanie strumienia wody prysznicowej dla Georga... no dobra, przesadziłam, Georg jest gość, od trzech godzin śpi pod kołdrą i nawet nie chrapie. Btw, ciekawa jestem kto dziś NIE będzie spał ze mną w łóżku... tyle miejsca wolnego... mam dziwne podejrzenia, że zostanę nie tylko okocona ale i opsiona :roll:

mokkunia pisze:a roślina Ufo fajna jest, ja teraz szukam jakiegoś szybkiego pnącza na balkon ;)

nie ma sprawy - kcesz UFO? za darmo oddam :twisted: za dwa lata obrośnie cały blok, mogę dać gwarancję :roll:

dzięki Wam wszystkim za wsparcie moralne :love: ale i tak się boję :strach: Jeszcze mi się przypomniało, że wykładowca od anatomii, który organizuje całe przedsięwzięcie, powiedział, że "zadanie nie powinno nastręczać trudności, aczkolwiek jest tam coś, czego w żaden sposób nie da się odczytać z załączników i istnieje obawa, że uczniowie tego nie wiedzą..."
No chyba ocipiał z takim "pocieszaniem" :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt kwi 01, 2011 20:11 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Jutro egz, aaaaa...

Kciuki! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt kwi 01, 2011 20:16 Re: Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Jutro egz, aaaaa...

Odpuść sobie Inga już naukę, bo już wszystko umiesz :ok:
Zobaczysz będzie dobrze. Skoro się uczyłaś to umiesz proste :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]