Hihi

Aż miło tu zaglądać taki fajny nastrój tutaj

Chyba od dziś będę tylko tu zaglądać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Obspana , obżarta (najedzona to zbyt delikatne słowo),obczytana, osudokowana, przed kompa się dostałam, prace rozdane (Lolek nawet nie wie jak ma dobrze, że do szkoły nie chodzi). Tylko komp jakieś aktualizacje chce wprowadzić w MOIM czasie - WARA mu. Zobaczymy kto wygra, kobieta czy technika.
Witajcie świątecznie.
Aggi pisze:Częstuj się częstuj-póki jest
Ja tyż obżarciuch jestem-co widać po wadze i wyglądzie
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:
Hej Bolkowa![]()
Jak tam sprawa udeczka![]()
![]()
. zjedzone przez Lolka
![]()
a ciasto, no poczestujesz
![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:
Hej Bolkowa![]()
Jak tam sprawa udeczka![]()
![]()
. zjedzone przez Lolka
![]()
a ciasto, no poczestujesz
![]()
Ciasto pod dozorem, wydzielane, kawałki prawie odmierzane linijka, żeby sprawiedliwie było.
Niestety pomyliłam rodzynki ze śliwkami suszonymii bardziej się ugotowało niż upiekło. Rodzynki miały sok z jabłek wchłonąć, śliwki nie są na to odpowiednio suche. Ale pocieszam się, moja mam też zachwycała się moimi "dużymi rodzynkami" i dopytywała, gdzie je kupiłam.
Lolkowi ugotuję udo w jarzynach - więc dostanie jutro.
Komp co chwile mnie informuje, że aktualizację trzeba wprowadzić i utrudnia mi pisanie. Na razie walczę.
Aggi pisze:No a jakCo ta Duża będzie sobie oglądać inne koty,nie ma tak dobrze
![]()
Bolkowa pisze:A wracając do meritum forumowego - mój kot sobie śpi i ma w nosie co tu piszą. Mam mu nie przeszkadzać i kompa nie wyłączać (leży na pudle - ciepło i mruczy za niego - full service)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości