ależ Ty śliczna jesteś Haneczko

cioteczka buziaczki śle, dla Ciebie i Oktusia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:
ależ Ty śliczna jesteś Haneczko![]()
![]()
![]()
, fajne takie plażowanie w słoneczku, prawda?
![]()
cioteczka buziaczki śle, dla Ciebie i Oktusia![]()
![]()
Fajne jest Takie plażowanie na balkonie ale niestety mogę tam leżeć tylko jak duża lub duży jest są mną bo mamy siateczkę tylko na dole i oni sie o nas boją .Ale my z Oktusiem nie wchodzimy do góry na to oparcie tylko siedzimy zawsze na dole.No ale Duza to duza i sie uparła ze muszą siateczke zrobic u góry a duzy biedny musi z nia po sklepach jezdzic i szukaja siateczki![]()
![]()
![]()
![]()
nie ma takiego rozmiatu siateczki
duzy chce złaczyc dwie czesci ale duza z nowu twierdzi ze ja ja rozwale jak bedzie w częsciach ( ze niby ja
![]()
)
no i takie to mamy przeboje z tymi naszymi Duzymi
Hania
bozena640 pisze:Haniu z Dużymi to tak jest![]()
Nasza też czasami panikuje z byle powodu![]()
Jednego nie rozumiem jak Duża może Ciebie - takiego białego aniołka - podejrzewać o rozwalenie siatkiNo jak
Gromadka
mar9 pisze:no faktycznie, jak tu podejrzewać o tak niecne zamiary takie śliczne (i grzeczne) kotki, no jak![]()
![]()
![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:no faktycznie, jak tu podejrzewać o tak niecne zamiary takie śliczne (i grzeczne) kotki, no jak![]()
![]()
![]()
![]()
Chciałam Ci tylko ciociu przypomnieć że to ty mnie oddałaś takiej podejrzliwej duzej![]()
Hania
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:no faktycznie, jak tu podejrzewać o tak niecne zamiary takie śliczne (i grzeczne) kotki, no jak![]()
![]()
![]()
![]()
Chciałam Ci tylko ciociu przypomnieć że to ty mnie oddałaś takiej podejrzliwej duzej![]()
Hania
no wiem, wiem, Haneczko![]()
![]()
![]()
i jak ja teraz będę mogła w lustro patrzeć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:Chciałam Ci tylko ciociu przypomnieć że to ty mnie oddałaś takiej podejrzliwej duzej![]()
Hania
no wiem, wiem, Haneczko![]()
![]()
![]()
i jak ja teraz będę mogła w lustro patrzeć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ciociu ty sie tak bardzo nie martw bo Duza mnie kocha o duzym juz nie wspomne![]()
a Oktusinski to moj brat
Hania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1029 gości