Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 29, 2009 11:38 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

dune pisze:Witam słonecznie Trelkiem śpiącym porannie :)
Obrazek

Cuuudo :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 29, 2009 18:40 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Ale ślicznota....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto gru 29, 2009 19:30 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Może jakieś nowe fotki ślicznej Halinki... 8)

Dulencjo, napiszesz co dalej z tym... właścielem Jasia?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto gru 29, 2009 19:53 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Czarny Ktoś Na Już Wcale Nie Chudych Lapkach miał sesję zdjęciową, ale na razie nie mam jak wrzucić :wink:

Ale foty będą, jak najbardziej :lol:

Sprawa Jasia się toczy, ścierwo wyszło przed świętami i obecnie oddaje się swojemu nowemu ulubionemu zajęciu, czyli wypisywaniu co o mnie myśli i co mi zrobi jak mnie spotka :twisted: :twisted: I dobrze, niech pisze dalej... Co za proścień :evil: :evil: Staje się coraz bardziej "wylewny" :twisted: :twisted: Więcej nie mogę napisać :wink:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto gru 29, 2009 20:07 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

dobrze, dobrze... zbieraj wierszyki na "wieczną pamiątkę" :evil:
Obrazek

hanelka

Post » Śro gru 30, 2009 11:20 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Sylwestrowa jemioła do calowania sie tuz po północy :)
Duzo szczęścia w Nowym roku
Aby wszystkie smutki zostały w starym...

Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Śro gru 30, 2009 11:42 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

hanelka pisze:dobrze, dobrze... zbieraj wierszyki na "wieczną pamiątkę" :evil:

doookładnie. Potem mu wydrukujesz i będzie miał co czytać w dłuuugie zimowe wieczory w pierdlu :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 30, 2009 12:07 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

:mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Śro gru 30, 2009 12:34 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencja pisze:Czarny Ktoś Na Już Wcale Nie Chudych Lapkach miał sesję zdjęciową, ale na razie nie mam jak wrzucić :wink:

Ale foty będą, jak najbardziej :lol:

Sprawa Jasia się toczy, ścierwo wyszło przed świętami i obecnie oddaje się swojemu nowemu ulubionemu zajęciu, czyli wypisywaniu co o mnie myśli i co mi zrobi jak mnie spotka :twisted: :twisted: I dobrze, niech pisze dalej... Co za proścień :evil: :evil: Staje się coraz bardziej "wylewny" :twisted: :twisted: Więcej nie mogę napisać :wink:

A o co chodzi? To na poważnie czy na zarty? bo ja sie zaraz denerwuje na wszelki wypadek....
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw gru 31, 2009 9:09 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dune, nie wiadomo... Moim zdaniem, ścierwo próbuje mnie zastrasyć, a ponieważ mu się nie udaje robi się agresywny...
Koleś naprawdę nie ma szans... Jakby przeszedł od słów do czynów, to mam zabezpieczenie..

Dulencja

Post » Czw gru 31, 2009 9:19 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencjo, uważaj na siebie :roll:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw gru 31, 2009 11:03 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Dulencjo - odpisz mu przepisem o karalnych i że zgłaszasz na policję.
art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Czw gru 31, 2009 14:53 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

mamucik pisze:Dulencjo - odpisz mu przepisem o karalnych i że zgłaszasz na policję.
art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Mamucik, wstępnie już zgłoszone w odpowiednie ręce.. To co mi ten osobnik wypisuje to są groźby karalne i oczywiście podlegają karze. (choć jego inwencja twórcza wyraźnie wskazuje, że on nie ma o tym pojęcia).. Dziewczyny, naprawdę wszystko pod kontrolą... Nie sądzę, żeby przeszedł do czynów :roll: i nie tylko ja 8)

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 9:52 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Halinka poluje..na...moją nogę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Siedzi pod kanapą i jak tylko przechodzę, wyskakuje, się wiesza na nogawce wścielke walcząc z intruzem, po czym nagle wieje spowrotem :ryk: :ryk: :ryk: I tak cały czas :lol: :lol:

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 14:58 Re: Czarna Dziura pochałania wszystko!!! DS poluje na słonie ;)

Qrde... :mrgreen: No i czego się ciotkom nie chwali na swoich wszystkich wątkach... :mrgreen: :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

[poprzednia][następna]